ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Με νέα, άφθαρτα, πρόσωπα «ξεκινά» ο Εκτ. Νασιώκας

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2014 21:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:04

Οκτώ Λαρισαίοι ενεργοί πολίτες με βασικό χαρακτηριστικό μεταξύ άλλων την πολύ μικρή έως μηδενική παρουσία στα κοινά μέχρι τώρα, συμμετέχουν στην επιτροπή πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση νέας ευρύτατης αυτοδιοικητικής παράταξης στον Δήμο Λαρισαίων ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση – πρόκληση του Έκτορα Νασιώκα.

Πρόκειται για πολίτες με

-αφετηρία απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους,

-ενεργό παρουσία στην επαγγελματική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης

-και πλήρη συναίσθηση ότι δραστηριοποιούνται – οι περισσότεροι για πρώτη φορά στα κοινά – «σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την δημιουργία  μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής πόλης, μοχλό ανάπτυξης αλλά και ασπίδα προστασίας και αλληλεγγύης για κάθε πολίτη», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε δήλωσή τους.

Στην επιτροπή πρωτοβουλίας, που πλαισιώνει τον Έκτορα Νασιώκα, μετέχουν:

-Γιώργος Αντωνόπουλος του Αντωνίου —Καθηγητής Χημικός, πρ. αιρετό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας

-Γόνη Γανοχωρίτου – Σακοράφα του Αντωνίου —Επιχειρηματίας

-Ιωάννα Δενδράμη του Βασιλείου — Υπάλληλος

-Ελένη Κατσαρέλη – Κουμπούρα του Αντωνίου —Καθηγήτρια Φιλολογίας

-Νίκος Μπλάνας του Αγαμέμνονα —Αν. Καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Διδάκτωρ Περιφερειακής Ανάπτυξης των Πανεπιστημίων Paul-Valery, Montpellier Γαλλίας

-Αγγελική Παναγιωτακοπούλου – Δαλαμπύρα του Γεωργίου Φαρμακοποιός

-Θανάσης Χατζηαβραάμ του Δημητρίου —Οδοντίατρος, Ιδρυτικό μέλος και πρ. Πρόεδρος της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας, πρ. μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, πρ. μέλος του ΠΕ.Σ.Υ. Θεσσαλίας και αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ», μέλος της Εθνικής Συντονιστικής Ομάδας του Κοινωνικού Συνδέσμου.

-Αχιλλέας Χατζηπούλιος του Αθανασίου —Γιατρός Ορθοπεδικός.

Η επιτροπή συνεδρίασε προχθές και θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα δρομολογώντας τις διαδικασίες για την ιδρυτική συνέλευση της παράταξης.

ΑΣΠΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η επιτροπή  πρωτοβουλίας με την ευκαιρία της συγκρότησης και της πρώτης συνεδρίασης της έκανε την ακόλουθη δήλωση;

«Σήμερα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για τη Λάρισα. Βιώνουμε μαζί με όλους τους συμπολίτες μας το δύσκολο παρόν  και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις  του αύριο στην πόλη μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συστρατευτούμε με όλους τους ενεργούς πολίτες της Λάρισας  για να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε τη σημερινή φθίνουσα πορεία. Να συμβάλουμε, υπό αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες, στη δημιουργία  μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής  πόλης, μοχλό ανάπτυξης αλλά και ασπίδα προστασίας  και αλληλεγγύης για κάθε πολίτη. Γι’ αυτό απευθύνουμε  κάλεσμα  συμμετοχής  σε όλους τους πολίτες. Στο δυναμικό κομμάτι της πόλης.  Στις νέες και τους νέους. Τους καλούμε να πρωταγωνιστήσουν  στην προσπάθεια για να  κτίσουμε όλοι μαζί μια ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για  την πόλη μας,  έξω από κάθε  κομματική  ή  άλλη  εξάρτηση,  για να  ενώσει όλους τους πολίτες. Να επιβάλει στην πράξη πνεύμα συναίνεσης, συνεννόησης  και συνεργασίας με όλους, τόσο κατά την περίοδο μέχρι τις εκλογές, όσο  κυρίως μετά απ’ αυτές στην προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων αλλά και της  αναγέννησης και της  πολιτιστικής ανάτασης της Λάρισας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass