ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ «ΓΑΛΑΖΙΑ» 11ΑΔΑ

Δύο νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Λάρισας

*Αύριο ανακοινώνονται οι λίστες και το Επικρατείας

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 8:02

Της Μαρίνας

Αποστολοπούλου

Με δύο αλλαγές εμφανίζεται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον και λόγω λίστας-οπότε ουσιαστικά πρόκειται για μία «ανέξοδη» διαδικασία- και λόγω της ανοδικής πορείας που σημειώνει στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ, γεγονός που έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον στελεχών που αν μη τι άλλο επιθυμούν να εγγράψουν πολιτική παρουσία. Καθώς σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις η ΝΔ προβλέπεται να εκλέξει και πάλι δύο βουλευτές στο Νόμο Λάρισας. Και παρότι η επίσημη κατάταξη στις λίστες του κόμματος οριστικοποιείται σήμερα και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες να ανακοινωθούν αύριο, όπως και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, η κοινή πρακτική υπαγορεύει τις δύο πρώτες θέσεις να καταλάβουν οι ήδη εκλεγμένοι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας και να ακολουθείται γενικώς η σειρά εκλογής της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Οι νέες «εισαγωγές» στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Νομού είναι η λογίστρια Ελένη Πολύζου η οποία προέρχεται από τους ΑΝΕΛ (μάλιστα στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέλθει ως υποψήφια και είχε καταταγεί τρίτη) η οποία αντικαθιστά τη Βάνα Κιρλόγλου και αγρότης από το Κιλελέρ Γιώργος Ντάτσιος, στην θέση του Χρ Καλομπάτσιου, που αυτή τη φορά επέλεξε να μην συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Κατόπιν τούτου το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Νομό Λάρισας διαμορφώνεται ως ακολούθως (όχι κατ’ ανάγκην κατά τη σειρά που θα ανακοινωθεί από το κόμμα).

Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Κ Τζανακούλης, Γρηγορίου Ζήσης, Απ Παπαρίσης, Στέλλα Μπίζιου, Ελένη Αξιόγλου, Μαριάνθη Παπαδόπουλου, Θεοδώρα Κάλλα, Ελένη Πολύζου και Γιώργος Ντάτσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass