Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2024 7:16

Εκδηλώσεις για τον Αγιο Δημήτριο
*ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Θρησκευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον ναό του Αγίου Δημητρίου, στη συνοικία Νέας Σμύρνης Λάρισας, οι οποίες συνεχίζονται ως εξής: Σήμερα 07:30: Όρθρος, Θεία Λειτουργία. 18:00: Εσπερινός. Παρασκευή 25/10/2024, 07:30:

Όρθρος, Θεία Λειτουργία.18:30: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου. Σάββατο 26/10/2024: 07:30: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Τους ύμνους θα αποδώσει η χορωδία «Χορός αγγελικός». 17:30: Μεθέορτος Εσπερινός και περιφορά των Αγίων Εικόνων με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων. Κυριακή 27/10/2024, 07:30: Όρθρος, Θεία Λειτουργία. 17:00: Μέγας Εσπερινός της Αγίας Σκέπης και Δέηση εις την Υπεραγία Θεοτόκο. Κατόπιν αναχώρηση της Ιεράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής στην έδρα της στα Μύρα της Λάρισας. Ο ναός είναι ανοιχτός από το πρωί έως αργά το βράδυ. Το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται με το αστικό Νο 1.

 

Αιμοδοσία στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, τις ώρες 09.00 – 13.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και παράλληλα , στον πεζόδρομο της οδού Κούμα, επισκέπτες υγείας θα κάνουν ανοιχτή ενημέρωση στους πολίτες για την αιμοδοσία. Τη δράση οργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass