Εργασίες στον κόμβο Ηρώων Πολυτεχνείου και Βόλου

* Ανακατασκευάζουν την κεντρική νησίδα πρασίνου και πεζοδιαβάσεις

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2024 15:15

Εργασίες ανακατασκευής της κεντρικής νησίδας (πρασίνου) και των αντίστοιχων πεζοδιαβάσεων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τις οδούς Πίνδου και Κουτσούμπα έως τις οδούς Βόλου και 23ης Οκτωβρίου, καθώς και οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Βόλου, Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα.

Εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, πλάτους 3,60 μ. (κατεύθυνση προς οδό Φαρσάλων) και 4,50 μ. (κατεύθυνση προς οδό Αγιάς). Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι εργασίες πλακόστρωσης των πεζοδρομίων στην οδό Βόλου, στο τμήμα από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τις σιδηροδρομικές γραμμές (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου προς τις σιδηροδρομικές γραμμές). Μετά την ολοκλήρωση και αυτών των πλακοστρώσεων θα ξεκινήσουν και οι εργασίες κατασκευής της κεντρικής νησίδας (πρασίνου) και των αντίστοιχων πεζοδιαβάσεων στην οδό Βόλου, ώστε να προχωρήσει και η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Βόλου, Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας» έχει προϋπολογισμό 11,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του ΥΠΕΣ και τον Δήμο Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass