Στη φυλακή ο 26χρονος που παρέσυρε τον 62χρονο

* ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ «ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑΣ», ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ * ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘ Ο 62ΧΡΟΝΟΣ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2024 13:01

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 26χρονος Λαρισαίος, ο οποίος με το αυτοκίνητό του παρέσυρε σκοπίμως και τραυμάτισε σοβαρά έναν 62χρονο κάτοικο της Αμυγδαλέας. Ο 26χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ χθες -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- περιγράφοντας το κίνητρο της απόφασής του φέρεται να δήλωσε πως κινήθηκε εναντίον του 62χρονου για λόγους «θυμού και αντιζηλίας». Δεν αρνήθηκε, δηλαδή, την πράξη του, με την υπεράσπισή του να διευκρινίζει ότι ο 26χρονος δήλωσε πως «επιθυμούσε να τρομοκρατήσει το θύμα και όχι να τον τραυματίσει θανάσιμα». Ισχυρισμοί που κατά πώς φαίνεται, δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 26χρονου, ο οποίος αργά χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στις φυλακές.

Στο μεταξύ, ο 62χρονος μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όπως είναι γνωστό, στις 6.30 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο 62χρονος καθόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του στην Αμυγδαλέα, όταν παρασύρθηκε από το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Λαρισαίος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Το Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε σε άλλο αυτοκίνητο, με τον 26χρονο να εγκαταλείπει αβοήθητο τον 62χρονο, αφήνοντας παράλληλα στον χώρο το αυτοκίνητό του. Αρχικά ο τραυματισμός του 62χρονου αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα, με αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ να ταυτοποιούν τον οδηγό και να τον αναζητούν στο σπίτι του στη Λάρισα.
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ ο 26χρονος επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας πως θα παραδοθεί, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν στο σπίτι συγγενικού του προσώπου και έκπληκτοι να πληροφορούνται από τον ίδιο πως με πρόθεση οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω στον 62χρονο. Έτσι ο 26χρονος συνελήφθη τελικά κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε το κίνητρό του. Όπως και χθες, στην απολογία του επανέλαβε ότι για «λόγους θυμού και αντιζηλίας» κινήθηκε εναντίον του 62χρονου.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass