Πολιτική αναγκαιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

* ΤΟΝΙΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2024 13:21

Την αναζωογόνηση της υπαίθρου και την περιφερειακή ανάπτυξη με την αποκέντρωση έθεσε ως πολιτική προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας χθες το απόγευμα σε συγκέντρωση στο Κλίμαξ, τονίζοντας ότι «Γιατί έτσι και το δημογραφικό και το παραγωγικό πρόβλημα θα λυθεί, αλλά και η κοινωνική συνοχή».

Ο Σωκράτης Φάμελλος επέλεξε τη Λάρισα για να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του κόμματος, με το κοινό να τον «επιβραβεύει» με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Αρχικά τόνισε ότι «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στη Λάρισα με αγαπημένους φίλους και συντρόφους για να ανακοινώσω και την υποψηφιότητά μου επίσημα, αλλά και να ξεκινήσουμε την καμπάνια για την υποψηφιότητά μου από την Ελλάδα της περιφέρειας, από την περιφέρεια της Ελλάδας και από την πραγματική Ελλάδα».
Μιλώντας για την απόφασή του να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από τη Λάρισα, αλλά και την προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «Επιλέξαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να ξεκινήσουμε από την περιφέρεια της χώρας που στηρίζει τη χώρα και να καταλήξουμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι αυτό είναι ενδεικτικό της άποψής μου για το ποια πρέπει να είναι πολιτική προτεραιότητα της χώρας μας, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ: Η αναζωογόνηση της υπαίθρου και η περιφερειακή ανάπτυξη με την αποκέντρωση. Γιατί και το δημογραφικό έτσι θα λυθεί και το παραγωγικό πρόβλημα θα λυθεί, αλλά και η κοινωνική συνοχή».
Ο Σωκράτης Φάμελλος χαρακτήρισε ως κοινωνική αναγκαιότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, και στάθηκε στις αξίες, τις ιδέες και την παρακαταθήκη της «καταγωγής μας» όπως χαρακτηριστικά είπε, που σημαίνουν ένα πράγμα «ότι με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας». Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «Αυτό που νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία πολιτική και κοινωνική αναγκαιότητα και ότι υπάρχει πρόταση για την επόμενη μέρα που τον κρατάει ενιαίο, τον έχει όμως σοβαρό και αξιόπιστο και πάνω από όλα δυναμικό. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι ιδέες της καταγωγής μας, η παρακαταθήκη μας και οι αξίες μάς λένε ένα πράγμα: ότι με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας και η κοινωνία μας έχει δικαιώματα τα οποία σήμερα της στερούνται. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για τα δικαιώματα και της κοινωνίας και της χώρας».
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass