Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε παλαιστινιακό και λιβανικό λαό

* Σήμερα στην Κεντρική πλατεία Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2024 14:50

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό και λιβανικό λαό διοργανώνουν σήμερα η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας και το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Λάρισας.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7:30 σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας και όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Η δολοφονία από το Ισραήλ του επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, καθώς και άλλων ηγετικών στελεχών της οργάνωσης, με καταιγισμό αμερικανικής κατασκευής βομβών στη Βηρυτό, πρωτεύουσα ενός τυπικά ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, συνιστά ένα ακόμα βήμα κλιμάκωσης του πολέμου από τον μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής. Έχοντας ήδη μετατρέψει τη Γάζα σε ερείπια και συνεχίζοντας να εξαπολύουν γενοκτονικές επιθέσεις κατά των Παλαιστινίων, το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του, ΗΠΑ και Ε.Ε., στρέφουν πλέον τα φονικά όπλα τους εναντίον και άλλων χωρών, που στέκονται εμπόδιο στην εφαρμογή των σχεδίων τους, όπως μαρτυρούν οι εικόνες τόσο από τον Λίβανο όσο και από τη Συρία και την Υεμένη, που, επίσης, δέχονται σχεδόν καθημερινά επιδρομές».
Προσθέτουν, ακόμη, ότι «η Ελλάδα έχει ήδη εμπλακεί στη σύγκρουση της Μέσης Ανατολής. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι συνένοχη στα εγκλήματα του κράτους δολοφόνου Ισραήλ. Από την πρώτη στιγμή, όπως και τα κόμματα του αστικού μπλοκ, υιοθέτησε και προβάλλει όλα τα προσχήματα του Ισραήλ, ενώ παρέχει πολύμορφη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική στήριξη, εμπλέκοντας τον λαό μας σε επικίνδυνες περιπέτειες. Η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκεται ενεργητικά στη γενοκτονία του Ισραήλ λόγω της συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας μαζί του. Παράλληλα, αποτελεί συνενοχή η χρήση των βάσεων από τις ΗΠΑ για παροχή πληροφοριών στον εισβολέα Ισραηλινό στρατό. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καμιά εξουσιοδότηση να συμμετέχει σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο βυθίζοντας στο αίμα και στην οδύνη τους λαούς της Μέσης Ανατολής και να μετατρέπει τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο και στόχο αντιποίνων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass