Πρόσφεραν εκπαιδευτικά εργαλεία για παιδιά

* ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 13:57

Χορηγία δύο εκπαιδευτικών εργαλειοθηκών πραγματοποίησε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας η αλυσίδα καφέ «MIKEL COFFEE COMPANY».


Περιλαμβάνουν εργαλεία όπως παραμύθια, παζλ, αφίσες, διαδραστικά παιχνίδια κ.λπ., τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο υλοποίησης παρεμβάσεων αγωγής υγείας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού για θέματα που αφορούν το αίμα και τα παράγωγά του, τη διαδικασία αιμοδοσίας και τη χρησιμότητά του στη βελτίωση ποιότητας ζωής.
Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας: «Η προσφορά της εταιρείας είναι σημαντική, γιατί συμβάλλει στην προσπάθειά μας για την ανάδειξη από μικρή ηλικία της εθελοντικής αιμοδοσίας σε στάση ζωής.
Η δράση αυτή θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες ανάλογα με την ηλικία και θα εστιάζει στην κατανόηση και αντιμετώπιση των φόβων και των ανησυχιών των μελλοντικών εθελοντών αιμοδοτών».
Τη δωρεά παρέδωσαν από την εταιρεία Mikel η κ. Γωγώ Αποστολίδου, project manager Hemed Entertainment, live events, και η Φωτεινή Γκουνέλα, διευθύντρια β’ Τεχνικού Τμήματος, και την παρέλαβαν η κ. Κώτση Παρασκευή, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής των Μεταγγίσεων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Κιουτσούκουστα Νανά, συντονίστρια Εξορμήσεων/Αιμοδοτικών Συλλόγων ΠΓΝΛ, και η κ. Μπαράτση Δήμητρα, πρόεδρος Αιμοδοτικού Συλλόγου ΣΙΚΑΕΛ, εξωτερική συνεργάτιδα Αιμοδοσίας 365.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass