Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2024 7:56

Η Δικαιοσύνη τιμά τον Αγ. Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι της Λάρισας διοργανώνουν εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη και προστάτη της Δικαιοσύνης την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό στις 10 π.μ. θα τελεστεί θεία λειτουργία με αρτοκλασία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο κέντρο «Φρούριο».


Επετειακή εκδήλωση για την ίδρυση του ΕΑΜ

Το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση  αύριο Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2024 και ώρα 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, για να τιμήσει την ίδρυση του ΕΑΜ που έγινε στις 27 Σεπτέμβρη 1941. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Παρουσίαση των μνημείων – τόπων θυσιαστηρίων αγωνιστών και αγωνιστριών 1941 -1950 Νομού Λάρισας. Ομιλία από τον πρόεδρο του Παραρτήματος Θανάση Σερδένη. Κατάθεση στεφανιών στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου.

 

Συνέλευση υπαλλήλων ΥπΕΘΑ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥπΕΘΑ) Θεσσαλίας καλεί τα μέλη του στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο συγκεντρώσεων του 303 ΠΕΒ, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί.


Τιμούν τους εθνικούς ευεργέτες

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των εθνικών μας ευεργετών θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:00, στο Ηρώο Πεσόντων της Λάρισας (Φρούριο).

 

Πανελλήνιο αντάμωμα Πελοποννησιακών Συλλόγων

ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο Μωριάς», στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 115 χρόνια παρουσίας του στη Λάρισα, διοργανώνει Πανελλήνιο αντάμωμα Πελοποννησιακών Συλλόγων στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024.
Θα συμμετάσχουν συνολικά 20 Σύλλογοι με περίπου 250 μέλη. Το αντάμωμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Πινακοθήκης - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα όπου τα χορευτικά των συλλόγων θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς της Πελοποννήσου με ζωντανή μουσική και τραγούδι από την ορχήστρα του Μωραΐτη τραγουδιστή Παναγιώτη Λάλεζα (Η είσοδος είναι ελεύθερη). Η συνέχεια θα δοθεί στο κέντρο «Νεράιδα» 10ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα, όπου θα πραγματοποιηθεί γλέντι (Η είσοδος στο κέντρο είναι με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6943-481448, 6973-587955). Την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 9.30 μ.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στη πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος, στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και κατάθεση στεφάνων από τους προέδρους των συλλόγων. Στη συνέχεια θα γίνει στους επισκέπτες ξενάγηση στο κέντρο της Λάρισας. Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων και την ευγενική υποστήριξη της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass