Εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες

* ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «TEDRA»

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2024 10:11

Ο Όμιλος TEDRA, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, πραγματοποίησε για τους εργαζομένους και τα στελέχη του εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α’ Βοηθειών και Βασική Υποστήριξη Ζωής BLS/AED (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ)».

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών «Ε.Ο.Δ.Υ.Α.», στην παραγωγική μονάδα του Ομίλου, Fertech Production, στο Πλατύ Ημαθίας.
Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η απόκτηση πολύτιμων γνώσεων και δεξιοτήτων, ενισχύοντας την ετοιμότητα των εργαζομένων και στελεχών του ομίλου στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Ειδικότερα, εκπαιδεύτηκαν στην παροχή α’ βοηθειών, καθώς και σε ζητήματα έγκαιρης και σωστής παρέμβασης για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, σοβαρών τραυματισμών ή επειγόντων παθολογικών περιστατικών, σε προνοσοκομειακό επίπεδο, καθώς και στη βασική υποστήριξη ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. O Όμιλος TEDRA, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια και η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων του -σε όλες τις δραστηριότητές του-, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία, αποσκοπώντας στην ελαχιστοποίηση της έκθεσης των εργαζομένων του στους επαγγελματικούς κινδύνους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass