Αυστηρές προδιαγραφές και εποπτεία για το παζάρι

* ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2024 13:21

Με αυστηρές προδιαγραφές και εποπτεία από τις Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων θα διεξαχθεί η φετινή εμποροπανήγυρη Λάρισας, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων, ο μισθωτής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση όλων των περιπτέρων και υποδομών στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης το αργότερο έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να έχουν τη δυνατότητα αυτοψίας.

Οι εκμεταλλευτές των παραγκών θα επιβαρύνονται και με τις δαπάνες κατασκευής των περιπτέρων κατά ανώτατη τιμή ως εξής: εβδομήντα ευρώ (70€) για κάθε περίπτερο πέριξ του χώρου της σκεπαστής αγοράς και εξήντα ευρώ (60€) για κάθε περίπτερο εντός του χώρου της σκεπαστής αγοράς, πλέον ΦΠΑ 24%, καθώς, επίσης, και με τα έξοδα για την ηλεκτροδότηση και ηλεκτροφωτισμό των περιπτέρων.
Οι εκμεταλλευτές των περιπτέρων των χαλβαδοπωλείων θα επιβαρύνονται με τις δαπάνες κατασκευής των περιπτέρων κατά ανώτατη τιμή τριακόσια πενήντα ευρώ (350,00 €) επιπλέον ΦΠΑ 24% για την κατασκευή κάθε περιπτέρου.
Οι εκμεταλλευτές των περιπτέρων των ταβερνών θα επιβαρύνονται με τις δαπάνες κατασκευής των περιπτέρων κατά ανώτατη τιμή τριακόσια πενήντα ευρώ (450,00 €) επιπλέον ΦΠΑ 24% για την κατασκευή κάθε περιπτέρου.
Σημειώνεται ότι ισχύει ειδική έκπτωση 20% για τους Λαρισαίους εμπόρους-μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, που είναι και δημότες Λάρισας.
Για την τήρηση των υποχρεώσεων του μισθωτή θα διενεργείται παρακολούθηση από Τριμελή Επιτροπή, που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτόν και μάλιστα προβλέπεται ρητά ότι ο έλεγχος της καθαριότητας του χώρου θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση από συνεργείο του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο και θα καταγράφει τυχόν παρατηρήσεις και θα ενημερώνει τον μισθωτή για τις απαιτούμενες ενέργειες. Αντιστοίχως, συνεργεία του Δήμου θα ελέγχουν σε καθημερινή βάση και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας (εγκαταστάσεων, ηλεκτρομηχανολογικών συνδέσεων, φύλαξης και εν γένει λειτουργίας).
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες (για ενοικιάσεις) μπορούν να απευθύνονται στη διοργανώτρια εταιρεία (πλειοδότη μισθωτή) της Εμποροπανήγυρης Λάρισας 2024, στα τηλέφωνα: 6945-547.415 (κ. Γιώργος) και 6937-005.460 (κ. Φανή), από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ., καθημερινά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass