Απεβίωσε ο πρώην κοινοτάρχης Νικ. Τσιμπόλης

*Είχε πρωταγωνιστήσει στις κινητοποιήσεις για την αυτονομία της Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2024 13:18

Κηδεύθηκε χθες στη γενέτειρά του την Τσαριτσάνη ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Νικόλας Τσιμπόλης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών.

Ο Νικ. Τσιμπόλης διατέλεσε κοινοτάρχης Τσαριτσάνης το διάστημα 1995 – 1998, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στις κινητοποιήσεις για την αυτονομία της κοινότητας και επανεκλέχθηκε την περίοδο 2007-2010.
Με αφορμή την απώλειά του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης Μενέλαος Θ. Σκάντζος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας σημειώνουν πως «φτωχότερη είναι πλέον η Τσαριτσάνη, αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, ενώ με θλίψη πληροφορηθηκαμε ότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο πρώην Κοινοτάρχης της Τσαριτσάνης Νικόλαος Θ. Τσιμπόλης.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τα λόγια μοιάζουν ανεπαρκή να εκφράσουν την οδύνη και τη συμπαράστασή μας. Ο Νικόλαος Τσιμπόλης διατέλεσε Κοινοτάρχης από το 1995-1998. Αγωνίστηκε και πέτυχε, μετά από πολλούς αγώνες, που τον δικαίωσαν το 2006 την αυτονομία της Τσαριτσάνης μας και επανεκλέχθηκε το 2007-2010. Διατέλεσε πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ του Δήμου Ελασσόνας από το 2015-2018.
Ήταν ο άνθρωπος που τον αποκαλούσαν οι φίλοι του -και όχι μόνο- «πατριάρχη» της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο άνθρωπος που ενέταξε την κωμόπολή μας στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων. Παραγωγικός και δραστήριος με αγάπη και αφοσίωση για τον τόπο του, άφησε πίσω του ένα πολύτιμο έργο που θα κοσμεί την κωμόπολή μας, αλλά και θα μένει χαραγμένο στη μνήμη των συμπολιτών μας.
Η απώλειά του αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα για όλους μας, όμως η παρακαταθήκη του και οι αξίες που υπηρέτησε θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν και να μας καθοδηγούν.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουν αυτήν την απώλεια. Καλό ταξίδι κοινοτάρχη μας...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass