«Σημειωτόν» το Μηχανολογικό

* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΛΟΓΩ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ * ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙEI ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2024 14:50

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών νομού Λάρισας για όσα συμβαίνουν στη Διεύθυνση Μεταφορών Λάρισας.

Κάνουν λόγο για υποστελεχωμένη υπηρεσία, που πλέον δεν μπορεί να εξυπηρετήσει σωστά τους πολίτες, δημιουργώντας προβλήματα σε επαγγελματίες και μη.
Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι του Σωματείου στην «Ε», το «πρόβλημα είναι μεγάλο» και γίνεται «ακόμα μεγαλύτερο με τις ξαφνικές αποχωρήσεις υπαλλήλων από την ήδη υποστελεχωμένη υπηρεσία».
Σημειώνουν πως «παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της απελθούσας περιφερειακής αρχής αλλά και της υφιστάμενης, προς τη διευθύντρια της Υπηρεσίας και το σωματείο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων ουδεμία λύση δόθηκε».
Ως εκ τούτου, λοιπόν σημειώνουν στην «Ε» πως «ενημερώνουμε τους πολίτες του νομού Λάρισας πως οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρχει οφείλεται στην ολιγωρία της Περιφέρειας για τη στελέχωση της Διεύθυνσης μεταφορών Λάρισας».
Τα μέλη του Σωματείου υπογραμμίζουν πως τα προβλήματα σχετίζονται με διπλώματα, μεταβιβάσεις και εξετάσεις. «Πρόκειται για μια κατάσταση που γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερη. Φωνάζουμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά κανείς δεν μας ακούει. Η Διεύθυνση μαθαίνουμε πως έχει στείλει αιτήσεις για προσωπικό, όμως αυτές φαίνεται πως δεν λαμβάνοντα σοβαρά υπόψη από τους αρμόδιους.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Σήμερα στις 10.30 το πρωί εκπαιδευτές μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών νομού Λάρισας αναμένεται να βρεθούν στο Μηχανολογικό για να προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας με σκοπό να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή τους. Παράλληλα αναμένεται να εκφράσουν την κατανόησή τους προς τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης και την αγανάκτησή τους προς την πολιτεία για τη μη εξεύρεση λύσης.
ΠΑΖΑΡΙ
Μέσα σε όλα αυτά όμως οι άνθρωποι του κλάδου έχουν να αντιμετωπίσουν και το θέμα που τους αγγίζει κάθε χρόνο, αυτό της διεξαγωγής του παζαριού στη Λάρισα, καθώς στον χώρο που στεγάζεται γίνονται μαθήματα και εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών δικύκλων, οι οποίες λόγω του παζαριού διακόπτονται.
Για το θέμα αυτό, τα μέλη του Σωματείου έχουν έρθει σε επαφή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Παπαλέξη, με σκοπό να βρεθεί κάποια προσωρινή λύση αλλαγής χώρου εξετάσεων. Βέβαια το Σωματείο έχει εκφράσει το αίτημα για μια μόνιμη λύση νέου χώρου.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass