«Πρόκληση για τον λαό της Θεσσαλίας»

* ΚΑΤΑΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2024 13:26

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλία, χαρακτηρίζοντάς την «κυβερνητική φιέστα».
Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται σ’ αυτήν πως «οι κυβερνητικές φιέστες και οι στημένες «συσκέψεις» στην πολύπαθη Θεσσαλία, παρουσία του πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Αρχής, συνιστούν πρόκληση προς τον λαό της περιοχής, που, έναν χρόνο μετά τις καταστροφές του «Daniel», εξακολουθεί να βιώνει τις τραγικές συνέπειες, ενώ τα μεγάλα λόγια για «αποκατάσταση» παραμένουν κενό γράμμα. Αυτό αποδεικνύουν -ανάμεσα στα πολλά άλλα προβλήματα- οι γνωστές εικόνες των ημερών με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, αλλά και τα όσα κατήγγειλαν οι απλοί άνθρωποι.

Την οργή αυτού του κόσμου επιχείρησε να αποφύγει ο πρωθυπουργός επιστρατεύοντας και τα ΜΑΤ» και καταλήγει λέγοντας πως «αυτό που επείγει είναι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των φορέων και των επιτροπών πλημμυροπαθών που «υποδέχθηκαν» σήμερα τον πρωθυπουργό σε κάθε στάση του, ώστε να γίνει προτεραιότητα η αποκατάσταση και η προστασία της ζωής και του εισοδήματος του λαού, ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός διαχείρισης του νερού και αντιπλημμυρικής θωράκισης και όχι τα διάφορα επιχειρηματικά σχέδια για νέα κέρδη πάνω στις πλάτες του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass