«Πράσινο φως» από Τριαντόπουλο για έργα ύδρευσης

* ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ * ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΩΛΗ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2024 14:25

Με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, συναντήθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις καταστροφές που έχουν υποστεί όλες οι Δημοτικές Ενότητες Τεμπών από την κακοκαιρία «Ντάνιελ».

Έγινε εκτενής αναφορά για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, αλλά και για την ανάγκη χρηματοδότησης έργων για αποκατάσταση σε υποδομές, όπως τα δίκτυα άρδευσης και ύδρευσης. Επίσης, ο δήμαρχος Τεμπών περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως το φαινόμενο της λειψυδρίας.
Για τη συνάντηση, ο δήμαρχος Τεμπών δήλωσε τα εξής: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο, κατά την οποία επιβεβαιώσαμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη μέχρι την τελική αποκατάσταση των καταστροφών. Εξήγησα στον υφυπουργό ότι οι συμπολίτες μας υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία. Συμφωνήσαμε στην επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να εκταμιευθούν οι αναγκαίοι πόροι και όπως τόνισε ο κ. Τριαντόπουλος τις επόμενες ημέρες θα εγκρίνει τη χρηματοδότηση του Δήμου Τεμπών για την αποκατάσταση ζημιών στα δίκτυα άρδευσης και ύδρευσης.
Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον κ. Τριαντόπουλο για το ενδιαφέρον του και τον κάλεσα να επισκεφθεί την περιοχή για να δει από κοντά την όλη κατάσταση και την αναγκαιότητα των έργων». Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Τεμπών Νίκος Μητσογιάννης και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού Λάρισας Δημήτρης Τσιουρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass