«Ολοι μαζί ένα μέτωπο, για αποκατάσταση της Θεσσαλίας»

* ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 13:50

Στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Φαρκαδόνας, που δοκιμάστηκαν από τον «Daniel», βρέθηκε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, με αφορμή αυτήν τη φορά την κινητοποίηση στην οποία προχώρησαν οι πλημμυροπαθείς, οι οποίοι απέκλεισαν για δύο ώρες την Εθνική Οδό Λάρισας –Τρικάλων, διεκδικώντας από την Πολιτεία την επίλυση μιας σειράς σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

Ο κ. Κουρέτας, μιλώντας στους συγκεντρωμένους πολίτες, αφού τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι κοντά τους, επισήμανε ότι κατανοεί τόσο την πικρία και τον θυμό που αισθάνονται όσο και την ανάγκη να διαμηνύσουν προς την κυβέρνηση με τη χθεσινή συμβολική διαμαρτυρία να «τρέξει» τις διαδικασίες για την αποκατάσταση της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας πριν από λίγες ημέρες σε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Φαρκαδόνας, παρουσία και της αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρύσας Ντιντή, παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο της Περιφέρειας για τη θωράκιση της περιοχής. Αυτό περιλαμβάνει την υλοποίηση μικρών και μεγάλων φραγμάτων, την κατασκευή καινούριων αναχωμάτων, αλλά και σημαντικών έργων υποδομής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass