Ανακαινίστηκε αίθουσα συσκέψεων στην 1η Στρατιά/EU-OHQ

* ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ EUROBANK

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2024 13:30

Στην 1η Στρατιά/EU-OHQ πραγματοποιήθηκε προχθές η τελετή παράδοσης παραλαβής της ανακαινισμένης αίθουσας συσκέψεων και διακεκριμένων επισκεπτών, η οποία ανακαινίστηκε με τη χορηγία της Eurobank.

Όπως διευκρινίζεται από την 1η Στρατιά/EU-OHQ, «η πρωτοβουλία της Eurobank να χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση της αίθουσας αυτής αποτελεί μία έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και της σπουδαιότητας του έργου, που επιτελούν καθημερινά οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά ο Ελληνικός Στρατός. Η δωρεά αυτή αποτελεί μια σημαντική συνεισφορά όχι μόνο για την 1η Στρατιά/EU-OHQ, αλλά και για ολόκληρη την κοινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της γενικότερης διαχρονικής προσφοράς της Τράπεζας προς αυτές».
Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του υποδιοικητή 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, υποστρατήγου Δημητρίου Πετρούλια, του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου Eurobank, Σταύρου Ιωάννου, και του υπαρχηγού ΤA, Νικ. Κοκκώνη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΕΦ Ηλίας Λεοντάρης και Δημόκριτος Ζερβάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Αγ. Χαρακόπουλος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Χρ. Ζουναλής, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και στελέχη της Eurobank.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass