Βραβείο στο 33ο Δημ. Σχολείο Λάρισας

* Στον διαγωνισμό αφίσας της «Action Αid»

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2024 13:51

Το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό αφίσας του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η δύναμη στο πιάτο σου» που διοργάνωσε η «Action Αid», σε συνεργασία με τη Lidl, απέσπασε το 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης, Παρίντα Στέλλα, και τη συμβολή των εκπαιδευτικών Δήμητρας Εξάρχου και Ζήση Ζίκου, με θέμα τη διατροφική δικαιοσύνη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Ένταξης, σε συνεργασία με μαθητές και μαθήτριες της Ε’ τάξης, μέσω της δημιουργίας της αφίσας ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με το θέμα της υγιεινής και της βιώσιμης διατροφής, βελτίωσαν τις δεξιότητες κατανάλωσης και σπατάλης τροφής και απέκτησαν νέες γνώσεις, ώστε να συμπεριφέρονται ως ενεργοί πολίτες για ένα καλύτερο αύριο.  Το βραβείο παρέλαβε ο μαθητής της Ε’ τάξης Αχιλλέας Κίτσος. Τα βραβεία που δόθηκαν ανά κατηγορία είναι τα εξής:
Κατηγορία Νηπιαγωγείο: 1ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό και αναλώσιμα 600 ευρώ στο 3ο Νηπιαγωγείο Συκεών 2ο τμήμα. 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό 300 ευρώ στο Νηπιαγωγείο Χώρας Μεσσηνίας. 3ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό 200 ευρώ στο 5ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης Αττικής.
Κατηγορία Δημοτικό: 1ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό και αναλώσιμα 600 ευρώ στο 2ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας. 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό 300 ευρώ στο 33ο Δ.Σ. Λάρισας. 3ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό 200 ευρώ στο 4ο Δ.Σ. Δάφνης.
Κατηγορία Γυμνάσιο - Λύκειο
1ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό και αναλώσιμα 600 ευρώ στο ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς. 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό 300 ευρώ στο 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά. 3ο Βραβείο: Δωροκάρτα για εξοπλισμό 200 ευρώ στο Γυμνάσιο Σχοινούσας.
Εκτός από τα βραβεία της επιτροπής απονεμήθηκαν και οι εξής τιμητικές διακρίσεις: Τιμητική διάκριση – Βίντεο: 1ο Βραβείο: Δωροκάρτα αξίας 150 ευρώ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας. 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα αξίας 100 ευρώ eTwinning Art Missions.
Τιμητική διάκριση - Δράσεις στο σχολείο ή στην κοινότητα: 1ο Βραβείο: Δωροκάρτα αξίας 150 ευρώ στο Νηπιαγωγείο Καλυβιών Πέλλας. 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα αξίας 100 ευρώ στο ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών.
Τιμητική διάκριση - Άλλα καλλιτεχνικά έργα: 1ο Βραβείο: Δωροκάρτα αξίας 150 ευρώ στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης. 2ο Βραβείο: Δωροκάρτα αξίας 100 ευρώ στην Παραμυθένια Πολιτεία.
300 ΣΧΟΛΕΙΑ
Να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό αφίσας συμμετείχαν περίπου 300 σχολεία με περισσότερους από 6.000 μαθητές και μαθήτριες, όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νέων της «Action Αid» στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass