Συνεχίζουν τον αγώνα για την περιουσία του ταμείου τους

*ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ *ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Ν. ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2024 13:25

Συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας, Νικόλα Φαραντούρη, είχαν  συνταξιούχοι πρώην συνδικαλιστές της ΔΕΗ χθες το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Λάρισας.

Οι πρώην συνδικαλιστές που συνεχίζουν τον δικαστικό αγώνα τους για την επιστροφή της περιουσίας του ταμείου τους, που, όπως λένε, έχασαν με την κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών και τις παρακρατήσεις εισφορών, μέσω των οποίων το προσωπικό απέκτησε ασφαλιστικά δικαιώματα πολύ μεγάλης αξίας έναντι της ΔΕΗ, συζήτησαν με τον κ. Φαραντούρη αναφορικά με ζητήματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά, καθώς και ζητήματα που άπτονται της ασφαλιστικής περιουσίας των εργαζομένων στις επιχειρήσεις της ΔΕΗ Α.Ε. Ο συνταξιούχος πρώην συνδικαλιστής κ. Γιάννης Λαδάς δήλωσε ότι θα συνεχίσουν τους αγώνες φτάνοντας και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς, όπως λέει, «δε θα επιτρέψουμε να πάρουνε την περιουσία της ΔΕΗ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass