ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Λάρισα

Δημοσίευση: 17 Νοε 2014 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:16

Ομιλητής σε εκδήλωση Κυπρίων στη Λάρισα, θα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας. Θέμα της ομιλία του, θα είναι: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό - Συντονισμός δράσης Αθηνών-Λευκωσίας». Παρών θα είναι και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος. Η ομιλία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κυπρίων Λάρισας και τη Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Λάρισας.

ΜΙΚΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στη Γεροσκήπου, στις 6 Δεκεμβρίου 1973.Αποφοίτησε το 1991 από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Πάφο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Οικονομικά, Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές στο Queens College του City University of New York, ενώ ακολούθως έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο New York University.

Από το 1999 είναι μέλος της Διπλωματικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχει υπηρετήσει ως Γενικός Πρόξενος στο Λονδίνο, Αναπληρωτής Αρχηγός Αποστολής της Πρεσβείας της Δημοκρατίας στην Αθήνα και Σύμβουλος στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής Γραφείου Υπουργού Εξωτερικών και Διευθυντής Γραφείου Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών. Κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ του ανατέθηκαν καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου της Προεδρίας στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass