Eurobank: 21 χρόνια Μπροστά για την Παιδεία

Τελετή βράβευσης στη Λάρισα

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2023 12:12

Τους 102 αριστούχους αποφοίτους Λυκείων στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας βράβευσε η Eurobank στη Λάρισα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Μπροστά για την Παιδεία, το οποίο συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, έχοντας βραβεύσει συνολικά 22.571 αριστούχους σε όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε και μια αριστούχος από την περιφερειακή ενότητα Κυκλάδων που φοιτά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Οι 103 αριστούχοι μαθητές, που ξεχώρισαν φέτος στις συγκεκριμένες Περιφερειακές Ενότητες με τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις, τιμήθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2023, στην πρώτη δια ζώσης τελετή βράβευσης, μετά από απουσία τεσσάρων ετών λόγω της πανδημίας.
Το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία, που υλοποιεί η Τράπεζα, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, βραβεύει τον/την αριστούχο απόφοιτο/η από κάθε ένα από τα 1.830 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας, ο/η οποίος/α συγκέντρωσε το υψηλότερο άθροισμα βαθμών στο σχολείο του/της, από τους βαθμούς των τεσσάρων (4) πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, το οποίο είναι από 72 και άνω στην εικοσάβαθμη κλίμακα. Πέραν της ηθικής αναγνώρισης, κάθε παιδί που διακρίνεται λαμβάνει συμβολικά και χρηματική επιβράβευση. Από την εκκίνηση του Προγράμματος το 2003, η Τράπεζα έχει διαθέσει, συνολικά για τις βραβεύσεις των 22.571αριστούχων, χρηματικό ποσό που αγγίζει τα €20 εκατομμύρια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Ευρυτανίας Θωμαΐς Οικονόμου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Αρχιμανδρίτης Αχίλλειος Σιώκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Βασίλειος Πινακάς, ο Αντιδήμαρχος Κιλελέρ για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής Αχιλλέας Χατζούλης και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας. Παρέστησαν επίσης ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Νικόλαος Ζέρβας, η εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Λαμίας Λεμονιά Ραχιώτου, και άλλοι εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass