Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Νοε 2023 14:30

Διακοπή κυκλοφορίας στην 28ης Οκτωβρίου

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, αλλά και διακοπή παροχής στο ηλεκτρικό δίκτυο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 09:00 - 14:00 επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Κύπρου ως τη συμβολή της με την οδό Κούμα.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Λόγω εργασιών συντήρησης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχής στο ηλεκτρικό δίκτυο και διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, του Δήμου Λαρισαίων και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Κύπρου ως τη συμβολή της με την οδό Κούμα, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 09:00 - 14:00.
Η επαναφορά της παροχής του ηλεκτρικού δικτύου καθώς και της κυκλοφορίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αλεξ. Παναγούλη και Λάμπρου Κατσώνη», ενώ κλείνοντας την ανακοίνωση η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας ευχαριστεί τους συμπολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

Συνέλευση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ - ΤΑΕ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων νομού Λάρισας ΟΑΕΕ – ΤΑΕ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου.
Αν δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει η δεύτερη στις 22 Νοεμβρίου, ενώ η τρίτη και οριστική θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00-14.00 στον τρίτο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας.

 

Τελετή εγκαινίων Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου

Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί τελετή εγκαινίων του Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου, στο Στρατόπεδο «Ανχη (ΠΒ) Παπαβασιλοπουλου», στην έδρα του 730 ΤΜΧ Γ/Φ, στον Αμπελώνα Λαρίσας.
Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει σήμερα και ώρα 17:00 την άφιξη των ιερών λειψάνων και μέγα αρχιερατικό εσπερινό χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. Ιερώνυμου, ενώ αύριο κατά τις πρωινές ώρες θα τελεστεί ο Όρθρος και αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

Αγρυπνία στον Ναό Ζωοδόχου Πηγής

Σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και από ώρα 20.00 έως 00:30 θα τελεστεί η καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία για την Ιερά Μνήμη του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, απότμημα Ιερού Λειψάνου, του οποίου φυλάσσεται στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής Λάρισας.
Η Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί κατά την Αγιορείτικη τάξη και θα περιλαμβάνει τις Ακολουθίες του Μεγάλου Εσπερινού μετά Λιτής, αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, του πανηγυρικού Όρθρου της Εορτής και την Θεία Λειτουργία.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία και προβολή από τον Μητροπολίτη Κινσάσας του Κονγκό της Αφρικής κ. Θεοδόσιο με θέμα:
Πτυχές της Ιεραποστολής στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας. Την εκδήλωση οργανώνει το τμήμα Λάρισας της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων «Η χριστιανική αγωγή».


Γενική Συνέλευση Αγιωργητών

Την ετήσια γενική συνέλευσή τους πραγματοποιούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαρισαίων Αγιοργητών ν. Καρδίτσας.
Η συνέλευση θα γίνεις στις 11 το πρωί στα γραφεία τους (Βενιζέλου 153) με θέματα που αφορούν στον Σύλλογο και τα πεπραγμένα της. Η διοίκηση λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και των αποφάσεων που θα κληθεί να λάβει, καλεί όλα τα μέλη και ιδίως τους νέους και νέες, να παραστούν στη συνέλευση.

 

Η Πορεία Αγάπης τιμά τον προστάτη Αγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα

Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, Πατριάρχου Αλεξανδρείας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ο τοπικός Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος Πορεία Αγάπης τιμά τον προστάτη Άγιό της, με θεία λειτουργία, αρτοκλασία και ιερό μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους Ιεραποστόλους, δωρητές και μέλη του Συλλόγου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
Προσκαλούνται τα μέλη, δωρητές, φίλοι και συνεργάτες της Ορθοδόξου Ιεραποστολής να προσέλθουν για τον εορτασμό του προστάτη Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος. Μετά το πέρας του μνημοσύνου, τα κόλλυβα και το κέρασμα στην αίθουσα εκδηλώσεων και Κατηχητικών Συνάξεων του Συλλόγου (Ηπείρου 79-83, πλησίον Αγίου Νικολάου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass