Τίμησαν τον προστάτη της Δικαιοσύνης

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 13:00

Τον προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, γιόρτασε χθες ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. Ιερωνύμου, παρουσία δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και δικαστικών υπαλλήλων.


Με αφορμή τον εορτασμό ο πρόεδρος του ΔΣΛ Τρύφων Τσάτσαρος σε δήλωσή του τόνισε ότι «όπως και ο πρόσφατος αγιασμός για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, έτσι και ο εορτασμός του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου πραγματοποιείται φέτος υπό το βάρος της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε την περιοχή μας.
Για μία ακόμα φορά θα εκφράσω την αλληλεγγύη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας προς τους πληγέντες και να διαβεβαιώσω ότι η στήριξή μας θα είναι και έμπρακτη και διαρκής και για όσο καιρό χρειαστεί. Όσον αφορά τη σημερινή ημέρα, ο εορτασμός του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου είναι μια σημαντική ημέρα όχι μόνο για την Εκκλησία, αλλά και για τη Δικαιοσύνη. Όσοι υπηρετούμε τη Δικαιοσύνη, αποζητούμε την ευλογία του Αγίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σηκώσουμε ο καθένας το βάρος που του αναλογεί με μεγαλύτερη επιτυχία στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συνανθρώπων μας και της κοινωνίας. Στους συναδέλφους μου, στους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, στους δικαστικούς γραμματείς, σε όσους σήμερα γιορτάζουν, εύχομαι χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο κέντρο «Φρούριο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass