Η Αγιά στη διακρατική συνάντηση για την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής των Δήμων της EU

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2014 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:45

 

Στην Ιταλία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο  η πρώτη συνάντηση των Δήμων οι οποίοι μετέχουν στο διακρατικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής . Στη συνάντηση τον Δήμο Αγιάς εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Γιαννουλέα Χ. και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Ηρακλείδης" κ. Σκαρκάλης  Χ.

Με τους αιρετούς εκπροσώπους των άλλων Δήμων δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα όπως με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αναπτυχθεί η επαφή μεταξύ των δήμων που έχουν σχεδόν ομοειδή χαρακτηριστικά  πολιτισμού τουρισμού κ.α. και πως θα μπορέσει η EU να βοηθήσει σε αυτό.

Ο οργανισμός της FOCUS EU και τα μέλη της κάνανε τις κεντρικές εισηγήσεις ενώ αργότερα αναπτύχθηκε συζήτηση  για το πως  ο κάθε Δήμος θα μπορέσει να καταθέσει μια πρόταση "έργο"το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο τις ανάγκες και στα χαρακτηριστικά εκείνα που θα υποστηρίζουν τον κάθε Δήμο ξεχωριστά , αλλά και που θα ενώνουν  όλους τους Δήμους μαζί σε κοινούς στόχους .

Στο περιθώριο της συνάντησης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον Δήμο του LORETO και να περιηγηθούν στα  μνημεία του παρουσία του οικοδεσπότη Δημάρχου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass