Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2023 13:06

Συνέλευση Ελληνικής Μέριμνας
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.

Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί το φιλανθρωπικό

Σωματείο «Ελληνική Μέριμνα - Παιδική Στέγη Λάρισας». Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, η πρόεδρος και το Δ.Σ. καλεί τα τακτικά μέλη, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 6 μ.μ. σε αίθουσα του κέντρου «ΦΡΟΥΡΙΟ», προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:
1. Ο απολογισμός πεπραγμένων και δράσεων του Σωματείου και του Δ.Σ.
2. Ο οικονομικός απολογισμός του Σωματείου.
3. Προτάσεις, ιδέες, απόψεις για την περαιτέρω πορεία του Σωματείου. Η συμμετοχή των μελών κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να ληφθεί η απόφαση της επιβίωσης – λειτουργίας ή μη, του φιλανθρωπικού Σωματείου «Ελληνική Μέριμνα».
Σε περίπτωση μη απαρτίας και όπως ορίζει το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 27/09/2023, την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα.

 

Σύσκεψη αγροτών στον Πλατύκαμπο
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19.30 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ

Η ΕΟΑΣΝΛ και ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην Δήμου Πλατυκάμπου καλούν τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ, στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου. «Οι καταστροφικές πλημμύρες, η ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν υποστεί αγρότες και κτηνοτρόφοι καθιστούν αναγκαίο όλοι μαζί να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς που θα μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα. Να παρθούν μέτρα για την επόμενη ημέρα, καθώς υπάρχουν τεράστιες ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον γεωργικό και κτηνοτροφικό εξοπλισμό, καθώς και σε σπίτια σε κάποια χωριά. Να απαιτήσουμε να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης αναγκαία για το σήμερα και το αύριο της επιβίωσής μας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση, ενώ γίνεται γνωστό ότι στη σύσκεψη θα συζητηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις τους στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων τους.

 

Το παιχνίδι των παιδιών αποκάλυψε όπλο σε «καβάντζα»
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Μια κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας Saiga, που αποτελεί παραλλαγή του όπλου τύπου καλάσνικοφ εντόπισαν προχθές το απόγευμα παιδιά που έπαιζαν πίσω από τον Μύλο του Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μετά από υπόδειξη των παιδιών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος πίσω από τον Μύλο, βρήκαν «καβατζωμένο» το κυνηγετικό όπλο. Μέσα σε μια θήκη που περιείχε την καραμπίνα μάρκας Saiga 410-01 AK με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια. Μαζί βρήκαν επίσης μία φυσιγγιοθήκη με 27 φυσίγγια, εκ των οποίων όλα μονόβολα, αλλά διαφορετικού αριθμού όπως και μία διόπτρα με βάση στήριξης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κυνηγετικό όπλο έφερε αποξημένο αριθμό.

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων μεθαύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα για συζήτηση και λήψη απόφασης, με 4 θέματα ημερήσιας διάταξης. Βασικό θέμα της συνεδρίασης είναι η ενημέρωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία «Daniel» και για τα εκτελεσθέντα έργα της θεομηνίας «Ιανός», αίτημα που ζήτησαν οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Αναλυτικά τα θέματα:
-Ορισμός υπόλογου και υπεύθυνου διαχείρισης του τραπεζικού λογαριασμού για έργο χρηματοδοτούμενα από Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 - 2020» της Πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βαμβακού - Φαρσάλων»
-Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του ν. 3852/2010, μεταξύ του Δήμου Φαρσάλων, και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), για την υλοποίηση της πράξης: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023»
- Έγκριση έβδομης (8ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2023
-Ενημέρωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία «Daniel» και ενημέρωση για τα εκτελεσθέντα έργα της θεομηνίας «Ιανός» (αίτημα 19 δημοτικών συμβούλων).

 

Πόσο ασφαλές είναι το ψάρεμα στα παράλια του Δήμου Τεμπών;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΡΩΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών Μαρία Κωστή σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνει πως «σύμφωνα με πληροφορίες - καταγγελίες δημοτών μας, από τα παράλια του Δήμου Τεμπών και κυρίως από την περιοχή Καστρί Λουτρό, ενώ η θάλασσα στην περιοχή έχει χρώμα καφέ κόκκινο, κάποιοι συνεχίζουν το ψάρεμα. Προφανώς η χρωματική μεταβολή οφείλεται στα εκατομμύρια τόνους νερού που πέφτουν εκεί από τα ποτάμια. Με δεδομένο όμως ότι τα νερά αυτά είναι, ενδεχομένως, μολυσμένα, λόγω των πρόσφατων πλημμυρών, αλλά και την απαγόρευση αλιείας, όπως μας πληροφόρησαν οι δημότες, για αντίστοιχους λόγους, στον Παγασητικό, η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών ρωτάει ανοιχτά κάθε υπεύθυνο:
Κύριοι είναι ασφαλές το ψάρεμα, κάτω από αυτές τις συνθήκες, στα παράλια του Δήμου Τεμπών; Αν ναι, βγείτε ανοιχτά να το πείτε. Αν πάλι όχι, έχετε υποχρέωση να προστατέψετε τόσο αυτούς που τα ψαρεύουν όσο και αυτούς που τα καταναλώνουν, βάζοντας, εν αγνοία τους, σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή τους! Περιμένουμε απάντηση!» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου
ΖΗΤΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ, ΓΙΑΝΝ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Γιάννης Ζαχαριάς. Σημειώνοντας ότι «μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel», η επόμενη μέρα ανέδειξε σωρεία προβλημάτων και στον Δήμο Κιλελέρ. Η απώλεια ανθρώπινης ζωής, τα πλημμυρισμένα σπίτια, η καταστροφή των υποδομών και η σημασία της καθαριότητας των ρεμάτων και καναλιών τίθενται μετ’ επιτάσεως και ζητούν πειστικές απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή. Στο παραγωγικό κομμάτι του Δήμου η κατάσταση είναι τραγική. Σχεδόν 200.000 στρ. στα παρακάρλια χωριά βρίσκονται κάτω από το νερό, κτηνοτροφικές μονάδες κατεστραμμένες με ολική απώλεια ζωικού κεφαλαίου σε ορισμένες περιπτώσεις, μηχανολογικός εξοπλισμός, αποθηκευμένα προϊόντα και ασυγκόμιστες παραγωγές συνιστούν αποκαρδιωτική εικόνα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα του Δήμου Κιλελέρ. Παράλληλα βιομηχανίες της περιοχής μας βρέθηκαν αντιμέτωπες με πρωτόγνωρη κατάσταση και ανυπολόγιστες ζημιές σε εγκαταστάσεις, πρώτες ύλες, τελικό προϊόν και κύκλο εργασιών. Η αγανάκτηση και η οργή των ανθρώπων κατά παντός υπευθύνου-ανεύθυνου ξεχειλίζει όπου και αν έχουμε βρεθεί. Τα ψυχικά αποθέματα, το κουράγιο και η σωματική κόπωση φτάνουν στα όρια τους. Η μέριμνα για την κλιματική αλλαγή, η διαπαραταξιακή συνεννόηση για έκτακτα γεγονότα είναι θέματα που έχουμε αναφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο σε ανύποπτο χρόνο ως προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για εμάς η κατάρτιση ενός σχεδίου εκτάκτων αναγκών και η κατά τακτά διαστήματα άσκηση ετοιμότητας είναι προτεραιότητα. Η διεκδίκηση ακόμη και η σύγκρουση με την Κεντρική Εξουσία των έργων υποδομής που αφορούν την ασφάλεια της περιοχής μας είναι υποχρέωσή μας πριν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ρόλου του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης χαθεί κάτω από τόνους λάσπης και νερού» καταλήγει ο κ. Ζαχαριάς.

 

Μοριοδότηση μαθητών της Θεσσαλίας στις Πανελλαδικές

ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Σε επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κ. Πιερρακάκη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός ζήτησε να ενεργοποιηθεί η ειδική μέριμνα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2024 από τα σχολεία της Θεσσαλίας, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ζήτησε τη μοριοδότηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μαθητών της τελευταίας τάξης και αποφοίτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Η Ελληνική Εταιρεία Αλτσχάιμερ αναζητά φυσιοθεραπευτή

Η Ελληνική Εταιρεία νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, Νομού Λάρισας (Ε.Ε.Ν.Α.Λ.), ζητά για 4ωρη κυλιομένη εργασία, επιστήμονα υγείας του γνωστικού αντικειμένου Φυσικοθεραπείας, με τα ακόλουθα προσόντα: Τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εξειδίκευση στην άνοια-νευρολογικά νοσήματα, η πλούσια αντίστοιχη εμπειρία από συναφείς δομές. -Γνώση των εργαλείων και πρωτοκόλλων εφαρμογής, για την ενδυνάμωση των ατόμων με άνοια. Πολύ καλή γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Πληροφορίες στο 2416-006.019 και 6938-805.781. E-mail: alzheimer.lar@gmail.com.


Αιμοδοσία στην Πλατεία Ταχυδρομείου

Παρατείνεται μέχρι και αύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου η Υπαίθρια Αιμοδοσία που διεξάγει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τη συνδρομή των καφετεριούχων του κέντρου στην Πλατεία Ταχυδρομείου 9-1:30 το πρωί για να ενισχύσει τα αιμοδοτικά αποθέματά του.


Παράτασης δωρεάν διαμονής ογκολογικών ασθενών στη Λάρισα
*ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αφουγκραζόμενοι τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, τα κεντρικά της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ενισχύουν επιπλέον την προσπάθεια του Παραρτήματος Λάρισας για την προσφορά δωρεάν διαμονής ογκολογικών ασθενών ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας τους στις περιπτώσεις που δεν έχουν άλλο τόπο διαμονής λόγω των καταστροφών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τα Τμήματα Ογκολογίας των δύο νοσοκομείων της Λάρισας. Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – 2413-502.009 Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – 2413-504.241. Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας έχει προσφέρει από το 2015, περισσότερες από 900 διαμονές σε ογκολογικούς ασθενείς με το πρόγραμμα «Όλη η πόλη φιλοξενεί».


Συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων στην Αγιά

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Η Αρχιερατική Περιφέρεια Αγιάς συγκεντρώνει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αντωνίων Αγιάς, για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρουχισμό (σε καλή κατάσταση), και απευθύνει έκκληση σε όλον τον κόσμο της περιοχής Αγιάς να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24940-22266 και 6973-793.911.


Βουλευτές του ΚΚΕ για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Λαμπρούλης Γιώργος, Μαρίνος Γιώργος και Μεταξάς Βασίλης, με αίτησή τους προς τον υπουργό Υγείας, ζητούν έγγραφα για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. Αναλυτικότερα «με αφορμή τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία και τα ζητήματα των κινδύνων που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία, λόγω ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού σε διάφορες περιοχές, όπως αναδεικνύουν και οι σχετικοί έλεγχοι, καλούμε τον Υπουργό να καταθέσει, μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο κανονισμός της Βουλής τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί για την καταλληλότητα των νερών στην περιοχή της Θεσσαλίας» τονίζουν οι βουλευτές.

 

InnoHealth Forum 2023 στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 22 ΚΑΙ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, θέτοντας ως προτεραιότητα την παροχή έμπρακτης στήριξης σε όλους τους πληγέντες στη Θεσσαλία, προχωρούν κανονικά στην προγραμματισμένη διεξαγωγή της διήμερης υβριδικής έκθεσης InnoHealth Forum. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο JOIST, στη Λάρισα, και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο eHealth και τις σύγχρονες τάσεις του τομέα της υγείας και του φαρμάκου.
H πρόσφατη κακοκαιρία «Daniel», η οποία έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, έχει δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο στη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης, τοποθετούν σε «πρώτο πλάνο» την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, την υποστήριξη των παραγόντων της υγείας και των ασθενών και τη γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα με ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό, η πραγματοποίηση της εν λόγω έκθεσης κρίνεται ως καίριας σημασίας, καθώς θα συμβάλει στην υποστήριξη του οικοσυστήματος υγείας που εξελίσσεται, καινοτομεί και λειτουργεί με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με απόφαση των διοργανωτών, το 10% των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθεί προς ενίσχυση των πληγέντων της Θεσσαλίας και την κάλυψη βασικών αναγκών σε φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη.
Επαγγελματίες της υγείας και του φαρμάκου, ερευνητές, ηγέτες του κλάδου, start uppers και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις καινοτομίες τους, να συνάψουν συνεργασίες, να αλληλεπιδράσουν με τους εκθέτες και το κοινό και να διαμορφώσουν το μέλλον του eHealth.
Το πλούσιο πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει:
-Τη “MATCH4HEALTH” εκδήλωση δικτύωσης, η οποία διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος και μέλη του Enterprise Europe Network,
-Συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης,
-Ομιλίες και παρουσιάσεις από εξέχουσες προσωπικότητες και οραματιστές του eHealth,
-Διαδραστικά εργαστήρια και πλήθος παράλληλων δράσεων.
Διοργανωτές της έκθεσης είναι το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub και συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Elevate Greece.

 

 

Αγρυπνία στον Αγιο Αχίλλιο

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 9.15 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη Μετάσταση του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου το πρωί ΔΕΝ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

 

Συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων στην Αγιά

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Η Αρχιερατική Περιφέρεια Αγιάς συγκεντρώνει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αντωνίων Αγιάς, για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρουχισμό (σε καλή κατάσταση), και απευθύνει έκκληση σε όλον τον κόσμο της περιοχής Αγιάς να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24940-22266 και 6973-793.911. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass