Καταστράφηκε το αρχείο της Πολεοδομίας

ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ, ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ - «Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ» ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚ. ΚΑΛΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 14:35

Μεγάλη ζημιά υπέστη το αρχείο της Πολεοδομίας του Δήμου Λαρισαίων, που στεγάζεται σε ειδικό χώρο στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, στο Κουλούρι, όπου τα ορμητικά νερά του Πηνειού πλημμύρισαν τα πάντα.


Η εικόνα που αντίκρισαν χθες το πρωί, με την υποχώρηση των υδάτων, τόσο ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Νίκος Καλτσάς όσο και προϊστάμενοι της Υπηρεσίας, που είχαν μεταβεί στο σημείο, ήταν απογοητευτική.
Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, το νερό έφτασε πάνω από μισό μέτρο μέσα στον χώρο που φυλάσσονται οι φάκελοι της Πολεοδομίας με έντυπο υλικό και πλημμύρισαν τα πρώτα ράφια του αρχείου.
Μέχρι και χθες, γίνονταν προσπάθειες να εισέλθουν στον χώρο του αρχείου, για να απομακρύνουν τους φακέλους που καταστράφηκαν, προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν, αν και η λάσπη που εισχώρησε μαζί με το νερό κάνει δύσκολο αυτό το έργο.
Ο κ. Καλτσάς καθησυχάζει, βέβαια, ότι η Πολεοδομία του Δήμου Λαρισαίων, έχει ψηφιοποιήσει το αρχείο της και υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή.
Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass