Εικόνες Αποκάλυψης στα Φάρσαλα

Τεράστιες καταστροφές, μεγάλο το κύμα εθελοντικής προσφοράς

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2023 13:04

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Εικόνες Αποκάλυψης, παρουσιάζει όλη η επαρχία Φαρσάλων, καθώς υποχωρούν σταδιακά

τα νερά. Κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους και προσπαθούν να καθαρίσουν τις λάσπες, ενώ πετούν στα σκουπίδια πράγματα που έχουν καταστραφεί από τις κατοικίες τους. Πολλές είναι οι καταστροφές στα παραποτάμια χωριά από την ορμή του ποταμού Ενιπέα που τους έπνιξε ξανά για ακόμη μια φορά, μετά τον «Ιανό». Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που έχουν υποστεί τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι καλλιέργειες. Ωστόσο η πλήρης καταγραφή θα αργήσει, καθώς σε πολλά σημεία δεν υπάρχει ακόμα πρόσβαση. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το κοιμητήριο των Βρυσιών, που άφησε πίσω της η κακοκαιρία. Έχουν μαζευτεί σωροί από κλαδιά, πέτρες και φερτά υλικά ανάμεσα στους τάφους και έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές στο κοιμητήριο.ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Φαρσάλων αναφέρει τα εξής: «Η ανάγκη για εθελοντική προσφορά στον Δήμο Φαρσάλων είναι μεγάλη για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε εθελοντικά στη συλλογή πρώτων ειδών παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6938-087157 (Πρεκατέ Ντόρα), 6930-688788 (Βαρακλιώτης Ντίνος), 6983-684883 (Πιτσιάβα Φωτεινή), 6976-439116 (Γεροβασίλης Σάκης).
Όσοι θέλετε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ.- 12:30 μ.μ. στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων συλλέγονται τα παρακάτω:
- Φτυάρια, καθαριστήρες δαπέδου, φαράσια σιδερένια, μαύρες σακούλες σκουπιδιών, σφουγγαρίστρες, σκούπες, κουβάδες σφουγγαρίσματος.
Είδη καθαρίσματος (χλωρίνη, καθαριστικά πατώματος, επιφανειών και τζαμιών, υγρό πιάτων).
Συσκευασμένα τρόφιμα: (μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, παστέλι, φρυγανιές, μπάρες δημητριακών).
Είδη ατομικής υγιεινής (μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες, αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια, χαρτικά, χαρτί υγείας)».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass