Γραμμή βοήθειας και υποδοχή πλημμυροπαθών

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2023 11:57

* Στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας πληγέντων πλημμυροπαθών (Γυμναστήριο 1ου Γυμνασίου Λάρισας και Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης), υπάρχει μεγάλη ανάγκη της συνδρομής εθελοντών για την οργάνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και σημειώνει επίσης ότι «υπάρχει σοβαρή ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης (Υγιεινής, ρουχισμός, κλινοσκεπάσματα)».
* Οι πολίτες που χρειάζεται να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2410- 623.526 για να μπορούν να εξυπηρετούνται όταν υπάρχει ανάγκη.
* Διαθέσιμο για προσωρινή φιλοξενία σε ευάλωτες ομάδες (ηλικιωμένους, οικογένειες με μικρά παιδιά, εγκύους) ανακοινώνει ότι είναι το Δημοτικό Γηροκομείου Λάρισας.
Συγκεκριμένα σημειώνει: «Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τη Θεσσαλία, κατανοούμε την ανάγκη για υποστήριξη και φροντίδα για όσους τη χρειάζονται.
Το Γηροκομείο μας έχει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη φροντίδα των ευπαθών ατόμων, και το προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και υποστήριξη.
Εάν γνωρίζετε κάποιον ή κάποια που χρειάζεται προσωρινή φιλοξενία στο Γηροκομείο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου 6936-829.300 για περισσότερες πληροφορίες και να οργανώσουμε τη φιλοξενία στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.
Καλούμε τους πολίτες να σταθούνε αρωγοί και σε αυτήν την πρωτοβουλία μας να προσφέρουμε βοήθεια στους πολίτες μας σε ανάγκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass