Ο καθηγητής Β. Καψάλης στο πλευρό του Θ. Ριζούλη

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2023 15:55

Τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Βασίλη Καψάλη που κατέρχεται υποψήφιος στον Δήμο Αγιάς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου καλωσόρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης στον συνδυασμό «Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον».


 Ο κ. Καψάλης κατάγεται από το Γερακάρι Αγιάς. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έχει διδάξει για δεκαετίες στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αγιάς και Γυμνάσιο Μελιβοίας. Ασχολήθηκε με τα «κοινά». Ήταν πρόεδρος στο Τ.Σ. Γερακαρίου, αντιδήμαρχος Αγιάς, πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αγιάς και πρόεδρος στον Οργανισμό Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Αγιάς. Είναι ενεργό μέλος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Αγιάς «Άγιος Αντώνιος». Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Σαρακατσανέων επαρχίας Αγιάς.
Σε μήνυμά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί συνδημότες μου, με αυτήν τη δήλωσή μου, σας κάνω γνωστό ότι ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Θεοδωρή Ριζούλη, στις εκλογές που έρχονται θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αγιάς. Στην ενασχόλησή μου με τα κοινά επικαλέστηκα λεβεντιά και καθαρότητα και έτσι πορεύτηκα ως πρόεδρος στο Τ.Σ. Γερακαρίου, αντιδήμαρχος Αγιάς, πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αγιάς και πρόεδρος στον Οργανισμό Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Αγιάς. Έβαλα «βαριές» υπογραφές και δεν έδωσα το δικαίωμα να ακουστεί το παραμικρό! Έτσι θα πορευτώ και πάλι, αν με τιμήσετε με την ψήφο σας. Με συγκινεί η προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου Θεοδωρή Ριζούλη και των τόσων πολλών νέων παιδιών που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας! Με την πείρα τόσων χρόνων από την ενασχόλησή μου με τα «κοινά» θα σταθώ κοντά στον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας.
Φιλοδοξώ - Φιλοδοξούμε, αγαπητοί συνδημότες, αν μας δώσετε την εντολή στις 8 Οκτωβρίου, πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο μας! Έχουμε «ΟΡΑΜΑ» για τον τόπο μας από εσάς ζητήσαμε να μας εμπιστευθείτε και να μας δώσετε την εντολή να κυβερνήσουμε αυτόν τον τόπο «ΚΑΘΑΡΑ» για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Η απερχόμενη Δ. Αγιάς ζητάει για 8η φορά εντολή! Όλοι οι πολίτες ζητάνε να θεσμοθετηθούν 2 θητείες για τους δημάρχους. Η συνεχής Κυβέρνηση φθείρει και διαφθείρει! 8η ΦΟΡΑ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ; Είναι εκτός λογικής για εμένα, είναι πολιτική απρέπεια. Το ΝΕΟ, όμως, έρχεται. Σας καλώ στις κάλπες στις 8 Οκτωβρίου να κάνουμε τον Θοδωρή Ριζούλη δήμαρχο και τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ», πρώτο συνδυασμό! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass