Ζητά να προσλάβει 17 άτομα

Ο Δήμος Λαρισαίων από το Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2023 13:29
Ο Δήμος Λαρισαίων παρουσιάζει ότι υπάρχουν ανάγκες στελέχωσης προσωπικού στη Διεύθυνση Πρασίνου,  στη Διεύθυνση Καθαριότητας και στους Παιδικούς Σταθμούς Ο Δήμος Λαρισαίων παρουσιάζει ότι υπάρχουν ανάγκες στελέχωσης προσωπικού στη Διεύθυνση Πρασίνου, στη Διεύθυνση Καθαριότητας και στους Παιδικούς Σταθμούς

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για την κάλυψη αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό για το 2024, ο Δήμος Λαρισαίων προχώρησε στη σύνταξη σχετικού αιτήματος προς το Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο αιτείται προσλήψεις 17 ατόμων τακτικού προσωπικού.


Σε εφαρμογή σχετικής εγκυκλίου, του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά την οποία ζητάτε από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) να υποβάλουν τον ετήσιο Προγραμματισμό Ανθρώπινου Δυναμικού έτους 2024, (μέσω της εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου), ο Δήμος Λαρισαίων, προβλέπεται να καταθέσει, μετά την έγκριση και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων (θα συζητηθεί στη συνεδρίασή του την Τρίτη 22 Αυγούστου) το εξής: «Με βάση τις άμεσες προτεραιότητες και τις επείγουσες ανάγκες του Δήμου μας για πρόσληψη τακτικού (μόνιμου) προσωπικού έτους 2024, θέτουμε υπόψη σας τον συνημμένο πίνακα με το ετήσιο σχέδιο προγραμματισμού προσλήψεων δέκα επτά (17) ατόμων και παρακαλούμε για τη λήψη απόφασης επί του θέματος. Επισημαίνουμε ότι το σύνολο των εκτιμώμενων αποχωρήσεων τακτικού προσωπικού τρέχοντος έτους 2023 ανέρχεται στα είκοσι έξι (26) άτομα, ειδικότερα 3 ΠΕ, 3 ΤΕ, 13 ΔΕ και 7 ΥΕ.
Για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί για την πλήρωση των κατωτέρω θέσεων εφόσον εγκριθούν, θα προβλεφθεί πίστωση στον υπό σύνταξη προϋπολογισμό του Δήμου μας οικονομικού έτους 2024, σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 41108/17-8-2023 βεβαίωση οικονομικής υπηρεσίας. Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών».
Ο πίνακας, που αναφέρεται στο παραπάνω αίτημα, εμφανίζει στοιχεία των ειδικοτήτων 17 ατόμων προσωπικού, με τις υπηρεσίες που απαιτείται να στελεχώσουν.
Πιο αναλυτικά, αφορούν τις εξής ειδικότητες: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Π.Ε.), Οδηγών (Δ.Ε.), Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας, Φυσιοθεραπευτές, Διοικητικού και Οικονομικού, Τεχνικού γεωργίας-κτηνοτροφίας, Χειριστών μηχανημάτων έργου, Τεχνικών λιπαντών, Τεχνικών ξύλου, Τεχνικών ηλεκτρονικών και εργατών γενικών καθηκόντων.
Οι δε υπηρεσίες που έχουν ανάγκη αντίστοιχης στελέχωσης είναι οι εξής: Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας-τμήμα Η/Μ, Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης-τμήμα αποκομιδής και οδοκαθαρισμού, Διεύθυνση Παιδείας-τμήμα Παιδικών Σταθμών, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας-τμήμα λειτουργίας ΚΑΠΗ, Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών-τμήμα προϋπολογισμού-ισολογισμού, Διεύθυνση Πρασίνου-τμήμα τεχνικής υποστήριξης, Διεύθυνση Αμαξοστασίου-τμήμα συντήρησης οχημάτων και μέσω καθαριότητας και λοιπού εξοπλισμού-τμήμα προγραμματισμού και ελέγχου κίνησης, Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού-τμήμα Πολιτισμού.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass