Στο πλευρό του Θ. Μαμάκου ο Ηρακλής Γερογιώκας

ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ «ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!»

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 14:20

 Στο δυναμικό της «Λάρισας που μας αξίζει!» εντάσσεται ο Ηρακλής Γερογιώκας,

στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Να σημειωθεί ότι ο πολυπράγμων Λαρισαίος, ιδιαίτερα γνωστός για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Η πόλη χρειάζεται μια επανεκκίνηση, με ειλικρίνεια και διαφάνεια. Είναι χρέος των ενεργών πολιτών της Λάρισας να συνδράμουν τον Θανάση Μαμάκο στο όραμά του για μια πόλη λειτουργική και φιλική σε όλους τους συμπολίτες μας», τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Ο Ηρακλής Γερογιώκας είναι ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο University of Greenwich. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές, καθώς και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπου και εργάζεται ως μέλος ΔΕΠ στο μάθημα «Πολιτική και Ιστορία της Ανατολικής Μεσογείου».
Είναι Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ. Είναι μέλος του Δ.Σ. των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου. Είναι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Τουρκικά. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Ευλαμπία Μίχη και έχουν τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Νίκο και την Αναστασία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass