Μήνυμα ΝΙΚΗΣ στη Λάρισα!

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 14:20

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ομοψυχίας, διεξήχθη την Τρίτη 20 Ιουνίου

η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ στη Λάρισα. Από τους ομιλητές, πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, με καταγωγή από τη Λάρισα. Τόνισε ότι η Βουλή της επόμενης τετραετίας θα είναι καθοριστική για πλειάδα από κρίσιμες προκλήσεις για το μέλλον του ελληνικού λαού. Με αυτήν τη συναίσθηση ευθύνης για τις επικείμενες εκλογές, και ενόψει των σκληρών μαχών που θα κληθεί να δώσει, η ΝΙΚΗ ετοιμάζει τη βέλτιστη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση για τον ελληνικό λαό που την τίμησε στο σύνολό της. Η κ. Αλεξία Τάντση, υποψήφια Φλωρίνης και μέλος της «Ομαιχμίας» της ΝΙΚΗΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η ΝΙΚΗ δεν γεννήθηκε την ημέρα που εμφανίσθηκε στις δημοσκοπήσεις, αλλά είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής και συλλογικής δουλειάς πολλών ανθρώπων που εργάζονται κοπιωδώς εδώ και τέσσερα χρόνια για να φτάσει το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ σε όλους τους Έλληνες».
Ο κ. Γεώργιος Ρούντας, αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ και υποψήφιος στον νομό Λάρισας, πριν την ομιλία του ευχαρίστησε τον κόσμο της Λάρισας για την αποδοχή και την αγάπη τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του. Επίσης, σημείωσε ότι με απόλυτο σεβασμό προς αυτούς, θέτει τον εαυτόν του στη διάθεση και στην υπηρεσία τους. Κατά την ομιλία του ανέφερε «ότι οι στιγμές είναι εθνικά κρίσιμες και ως εκ τούτου, όλοι μας ανεξαιρέτως, έχουμε χρέος να θέσουμε τους εαυτούς μας ο ένας στην υπηρεσία του άλλου και όλοι μαζί στην υπηρεσία του κυρίαρχου ελληνικού λαού».
Ο κ. Γρηγόριος Κωνσταντινίδης, υποψήφιος στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αττικής, με καταγωγή από τη Λάρισα και με ισχυρούς δεσμούς στην περιοχή, αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων της ΝΙΚΗΣ «για να ξαναγίνει η Ελλάδα κιβωτός σωτηρίας και ελπίδας». Ο κ. Φώτιος Πάλλας, υποψήφιος Τρικάλων και μέλος της «Ομαιχμίας» της ΝΙΚΗΣ, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η ΝΙΚΗ με την είσοδό της στο Κοινοβούλιο. Κεντρικός ομιλητής, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτριος Νατσιός, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό για την προσέλευσή του και για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε τη γλώσσα της αλήθειας, απορρίπτοντας τον ξύλινο λόγο των πολιτικών, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τις οποίες επισήμανε ότι η δύναμη της πατρίδας μας πηγάζει από την ελληνορθόδοξη παράδοση.
Σε πρόσθετους χαιρετισμούς, οι υπόλοιποι παρόντες υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ του νομού Λάρισας ανέφεραν τα εξής:
Ο κ. Γεώργιος Δασκαλούλης κάλεσε τον καλό και τίμιο λαό της Λάρισας, να στηρίξει την προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ, τονίζοντας πως «οι ηγέτες θα φανούν στη μάχη, όχι στα βουλευτικά έδρανα, τα οποία δεν είναι αυτοσκοπός για τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΙΚΗΣ».
Ο κ. Θανάσης Αλμυριώτης αναφέρθηκε στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2023-2027 και στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.
Ο κ. Μαραγγούλης Εμμανουήλ σημείωσε τους λόγους για τους οποίος πρέπει να στηριχθεί η ΝΙΚΗ στις εκλογές.
Ο κ. Δημήτριος Τσιούρβας τόνισε πως η ΝΙΚΗ ξεχωρίζει από τα κόμματα, διότι δεν είναι αρχηγικό κόμμα, αλλά Κίνημα με συλλογική ηγεσία. Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης και τον συντονισμό πραγματοποίησε ο κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας, υπεύθυνος της Περιφέρειας Θεσσαλίας της ΝΙΚΗΣ. Ιδιαίτερο χρώμα στη συγκέντρωση έδωσε ο παλμός της νεολαίας, αλλά και η ένθερμη παρουσία και συμμετοχή όλων των ηλικιών. Οι παρόντες έστειλαν ένα ΝΙΚΗφόρο μήνυμα, με τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την έναρξη του αγώνα της ΝΙΚΗΣ και μέσα από τη Βουλή.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass