Αμεση παράταση για τις αιτήσεις

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΚΛ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 13:46

Άμεση παράταση για τις αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ και διεύρυνση του δικαιώματος για όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους, ζητάει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.


Σημειώνοντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του πως «ξεκίνησαν προχθές οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό ανέργων - εργαζομένων μέσω της ΔΥΠΑ.
Το χρονικό διάστημα που θα είναι ανοιχτό το σύστημα είναι φοβερά μικρό ειδικά αν αναλογιστούμε ότι διαρκώς το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας. Κι όλοι αυτοί που μένουν εκτός (περνάει η σειρά του δικού τους ΑΦΜ), δηλαδή χιλιάδες, θα έχουν περιθώριο μόλις δύο ημέρες για να τα καταφέρουν να διεκδικήσουν μία θέση-αν λειτουργεί η πλατφόρμα! Όταν δεν λειτουργεί το σύστημα τώρα που υπάρχει κατάτμηση του όγκου των ενδιαφερομένων με βάση το ΑΦΜ τους.
Δεν φτάνει δηλαδή που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς (σχεδόν οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να πάνε ούτε μια βδομάδα διακοπές) θα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα έχουν τελικά αυτήν την παροχή, επειδή οι κυβερνήσεις διαχρονικά την πετσόκοψαν, πρέπει να βιώσουν αφάνταστη ταλαιπωρία κι εμπαιγμό για να έχουν μια πιθανότητα.
Ο πραγματικός χαρακτήρας της ψηφιοποίησης του κράτους, είναι η ενίσχυση του ταξικού του χαρακτήρα προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν είναι αυτόνομος. Υλοποιεί πολύ συγκεκριμένα, σε επίπεδο κώδικα, τον κυβερνητικό σχεδιασμό για το νέο ψηφιακό κράτος. Η κυβέρνηση, επιμένει και προβάλλει μόνο την πλευρά της θετικής επίδρασης της ψηφιοποίησης του κράτους και του δημοσίου.
«Απαιτούμε εδώ και τώρα να δοθεί παράταση στην υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ! Διεκδικούμε γενίκευση του κοινωνικού τουρισμού με εξασφάλιση φτηνών καλοκαιρινών διακοπών και ολιγοήμερων διακοπών στη διάρκεια του χρόνου, τη διεύρυνσή του για όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass