Δύο νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕΛ ΤΑΚΗΣ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2023 13:29

Δύο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.


Πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, λόγω της επαγγελματικής τους πορείας, αλλά και της κοινωνικής τους δραστηριότητας. Ειδικότερα, οι δυο νέοι υποψήφιοι είναι οι κ. Σπύρος Γκουργκούλιας, απόφοιτος τμήματος Φυσικής Αγωγής, με πολυσχιδή επαγγελματική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα και πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστηρίων Λάρισας, και ο πρώην και επί σειρά ετών, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Ν. Λάρισας κ. Δημήτρης (Τάκης) Παληογιάννης.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
Αναλυτικά, ο κ. Σπύρος Γκουργκούλιας είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Α.Π.Θ. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των γυμναστηρίων. Είναι, επίσης, ιδιοκτήτης επενδυτικής εταιρείας διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων, καθώς και αντιπρόσωπος εκπαιδευτικού φορέα στη Θεσσαλία.
Οι συνάδελφοί του στον χώρο των γυμναστηρίων τον έχουν αναδείξει στη θέση του προέδρου του Συλλόγου Γυμναστηρίων Ν. Λάρισας για τρεις θητείες, ενώ έχει εκλεγεί και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων. Ο κ. Γκουργκούλιας δηλώνει πως ως ενεργός πολίτης της Λάρισας με ανησυχίες και προβληματισμούς αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, συντασσόμενος δίπλα, παράλληλα και επιπρόσθετα σε κάθε προσπάθεια για μία καλύτερη κοινωνία στην πόλη μας. Μιλά αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Ο κ. Δημήτρης Παληογιάννης είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στον χώρο των Επαγγελματιοβιοτεχνών και όχι μόνο. Άνθρωπος του καθημερινού αγώνα, έχει τιμηθεί επανειλημμένως από τους συναδέλφους του, ιδιοκτήτες συνεργειών αυτοκινήτων, αφού έχει διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του σχετικού Συλλόγου στον Ν. Λάρισας.
Η προσφορά και η αναγνώριση της προσπάθειάς του στον συγκεκριμένο κλάδο τον οδήγησε στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Λάρισας, για δεκατρία συναπτά έτη. Ο κ. Παληογιάννης μένει στη συνοικία των Πυροβολικών, είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass