ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ:

Θέλουμε ένα Δημόσιο ανθρώπινο, λειτουργικό και δημοκρατικό

Δήλωσε σε συναντήσεις του με εργαζόμενους στην Αποκεντρωμένη

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 8:25

Επαφές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας είχε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Ο κ. Κόκκαλης συναντήθηκε με τον γραμματέα, κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη, αλλά και εργαζόμενους στον δημόσιο φορέα, συζητώντας ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.


Σε δήλωσή του μετά το πέρας των συναντήσεων, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε τα εξής: «Το Δημόσιο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί του. Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζουμε, θέλουμε και προτείνουμε ένα Δημόσιο πάνω απ’ όλα ανθρώπινο, λειτουργικό και δημοκρατικό. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμά μας προβλέπεται αύξηση του μισθού του δημόσιου υπαλλήλου κατά 10%. Μισθοί που έχουν καθηλωθεί -όπως έχουν καταργηθεί και τα δώρα- από το 2010. Στηριζόμαστε στους ανθρώπους του Δημοσίου και γι’ αυτό όπου απαιτείται θα κάνουμε τις απαραίτητες προσλήψεις, ώστε να έχουμε ένα λειτουργικό, ανθρώπινο και δημοκρατικό Δημόσιο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass