Με εργαζόμενους και αγρότες του Συνεταιρισμού Αργυροπουλίου

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2023 17:40

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό του Αργυροπουλίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Αστέριος Τσικριτσής, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Συζητώντας με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο μεγάλο ζήτημα των εποχικών εργατών που κινδυνεύουν να μη λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, καθώς η σχετική εγκύκλιος του ΟΑΕΔ τους ταλαιπωρεί διαχρονικά και τους κρατά ομήρους. Αργότερα, στη συζήτηση με τον πρόεδρο, Κώστα Χατζή, και τον ταμία του Συνεταιρισμού, Απόστολο Βογιατζή, ο κ. Τσικριτσής άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός, κυρίως με το κόστος στην ενέργεια, αλλά και με την εκτόξευση των υλικών συσκευασίας των φρούτων. Τόνισε ότι το ΚΚΕ βρίσκεται πάντα και με αγώνες στο πλευρό των εργατών και των αγροτών, καλώντας τους σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και στις κάλπες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass