«Να συνεχίσουμε να προχωράμε...»

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2023 15:08

Στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία

με το Εργαστήρι Ζωής και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» συμμετείχε η επίτιμη πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δυστυχώς, φέτος, η συνάντησή μας σκιάζεται από τα γεγονότα που μας έχουν συγκλονίσει και κατά πολύ έχουν αλλάξει και τον τρόπο σκέψης μας, αλλά και τη ροή της καθημερινότητας. Η τραγωδία των Τεμπών, με τον αδόκητο θάνατο των παιδιών και τόσων συνανθρώπων μας, τον ανείπωτο θρήνο των οικογενειών των θυμάτων, που μαζί τους συμπάσχει ολόκληρη η Ελλάδα, έχει κάνει το Πανελλήνιο, αλλά και όλη την Οικουμένη, να προβληματίζεται και να ριγεί, όταν εν έτη 2023 συμβαίνουν τέτοια δυστυχήματα. Η τοπική κοινωνία της Λάρισας, δυστυχώς, πριν λίγες μέρες, έγινε κοινωνός και μίας ακόμα θλιβερής απώλειας, του αγαπημένου φίλου και συνοδοιπόρου, για πολλά χρόνια, και στην Περιφέρεια, αλλά και στο ξεκίνημα του «Εργαστηρίου Ζωής», του Χρήστου Καλομπάτσιου.
Για εμένα, το Κέντρο Πρόληψης και το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ είναι και θα είναι, πάντα, σπίτι μου. Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, ευχάριστες και νοσταλγικές θύμησες μου ζεσταίνουν την καρδιά και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα.
Με τη συμπλήρωση φέτος των 10 χρόνων, η σημερινή εκδήλωση με τίτλο «ΟρίζΩντας» μάς καλεί να δηλώσουμε το «παρών» στη ζωή, με βήματα ίσως μετέωρα και διάχυτα ανήσυχα, κάποιες φορές, όμως, με πείσμα και θέληση για την ίδια τη ζωή. Γιατί αυτό είναι και το νόημα, να συνεχίσουμε να προχωράμε, σε Ορίζοντες ελπιδοφόρους, με όση δύναμη μάς έχει απομείνει, για να την πολλαπλασιάσουμε και να λειτουργήσουμε συνεκτικά για όλους τους υπόλοιπους.
Μπράβο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, μικρούς και μεγάλους, που μέσα από την ενεργή παρουσία σας, αποτυπώνετε τη δική σας ευαισθησία και αναδεικνύετε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.
Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που εθελοντικά προσφέρουν όλη την αγάπη τους στο Κέντρο μας, και σε όλα τα στελέχη και τους εκπαιδευτές μας, για τις όμορφες ιδέες τους, τους μεγάλους κόπους τους και την υλοποίησή αυτών.
Μαζί θα συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε, να ανταμώνουμε και μετατρέπουμε ιδέες και θεσμούς, σε ευκαιρία δράσης και αποτύπωσης θετικών πραγμάτων για όλους».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass