Ολιγόωρη στάση στις Φυλακές

ΕΛΗΞΕ «ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2023 12:15

Μετά από επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έληξε «αναίμακτα» χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα η στάση κρατουμένων της Γ’ Πτέρυγας των Φυλακών Λάρισας.


Η στάση ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, όταν περισσότεροι από 170 κρατούμενοι αρνήθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά τους, αντιδρώντας -σύμφωνα με πληροφορίες- στην επιβολή πειθαρχικού ποινής σε κρατούμενο μετά από καβγά.
Μετά και την άρνηση των κρατουμένων να επιστρέψουν στα κελιά τους, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ εισέβαλαν στον χώρο (φωτ.), κάνοντας χρήση βομβίδων κρότου λάμψης. Οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους και η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έληξε χωρίς τραυματισμούς, ενώ μέχρι αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση κρατουμένων, ενώ καταγράφονταν οι υλικές ζημιές.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε παρουσία του διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών, Σταμ. Δασκαλόπουλου, του εισαγγελέα των Φυλακών, Ιωάνν. Μαγκούτα, του ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ., Αστ. Μαντζιώκα, του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας, Αγ. Χαρακόπουλου, και στελεχών του Καταστήματος Κράτησης. Να σημειωθεί ότι για την καταστολή της στάσης κλήθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤΑ από Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, ενώ προληπτικά κλήθηκαν να συνδράμουν ΕΚΑΒ και Π.Υ. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass