Βανδαλισμοί στα γραφεία της ΝΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2022 13:34

Επίθεση με μπογιές δέχτηκαν τα τοπικά κομματικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας χθες τα ξημερώματα. Άγνωστοι πέταξαν γυάλινα μπουκάλια που περιείχαν κόκκινη και μαύρη μπογιά προκαλώντας υλικές ζημιές στο εξωτερικό των γραφείων και σε καταστήματα που βρίσκονται στο

ισόγειο της πολυκατοικίας που στεγάζεται η Ν.Ε. της ΝΔ που βρίσκονται επί της οδού Κουμουνδούρου, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.
Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Λάρισας με ανακοίνωσή της «καταδικάζει την τραμπούκικη, τυφλή και άνανδρη επίθεση στα κομματικά μας γραφεία στη Λάρισα. Από το 1974 έχει εδραιωθεί η Δημοκρατία στην χώρα μας και δεν απειλείται από πράξεις βίας και βανδαλισμούς.
Είναι ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό στον 21ο αιώνα να καταφεύγουμε στις πράξεις βίας όπου μαζί με τα πολιτικά μας γραφεία απειλήθηκαν και περιουσίες ιδιωτών. Ως Νέα Δημοκρατία Λάρισας δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να υπηρετούμε τις ιδέες μας και τη Δημοκρατία κόντρα σε κάθε μορφή χυδαιότητας και βίας».
O ΜΑΞ. XΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος πληροφορηθείς για τον βανδαλισμό με μπογιές που σημειώθηκε στα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας κ. Ηλία Σουφλιά. Μετά την ενημέρωση για το συμβάν έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η επίθεση από γνωστούς-άγνωστους κατά των γραφείων της παράταξης στη Λάρισα είναι μια θρασύδειλη ενέργεια, ανθρώπων που έμαθαν να λειτουργούν στο σκοτάδι. Οι πράξεις τους στρέφονται όχι μόνον κατά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά του συνόλου του πολιτικού συστήματος και της ίδιας της Δημοκρατίας, την οποία προφανώς αποστρέφονται και υπονομεύουν.
Υπ’ αυτό το πρίσμα αναμένουμε την απόλυτη καταδίκη της επίθεσης, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, από όλους τους εκπροσώπους των κομματικών οργανώσεων της Λάρισας».
Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ
«Η επίθεση στα κομματικά γραφεία της παράταξης στην πόλη μας, αποτελεί μια ακόμα θρασύδειλη και αντιδημοκρατική ενέργεια, των “γνωστών αγνώστων” τραμπούκων. Οι άνανδροι και θρασύδειλοι, όμως, πρέπει να γνωρίζουν, ότι ανάλογες τυφλές πράξεις βίας, όπως άλλωστε συνέβη και στο πολιτικό μου γραφείο στη Λάρισα, δεν μας τρομοκρατούν, ούτε μας φοβίζουν. Αντιθέτως, μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας μας».
Αυτά δήλωσε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τους βανδαλισμούς από αγνώστους, στα γραφεία της ΔΕΕΠ Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας: «Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική ενέργεια και δηλώνω την αμέριστη στήριξή μου στον πρόεδρο Ηλία Σουφλιά και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας. Τους καλώ να συνεχίσουν με την ίδια αγωνιστικότητα να υπηρετούν τα πιστεύω, τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας, για την Ελλάδα του αύριο.
Οι μπαχαλάκηδες δεν θα νικήσουν, όπως δεν θα νικήσουν και όσοι θέλουν να μας γυρίσουν στο σκοτάδι και το φόβο. Περιμένω από όλους, ξεκάθαρη καταδίκη μιας επίθεσης που στρέφεται στη δημοκρατία, τη νομιμότητα και την ελεύθερη έκφραση ιδεών. Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».
Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ
Η βουλευτής κ. Στέλλα Μπίζιου με τη σειρά της έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν χθες το βράδυ στα γραφεία της κομματικής μας οργάνωσης στη Λάρισα, θεωρώντας προφανώς πως έτσι μπορούν να εκφοβίσουν ή να τρομοκρατήσουν.
Το μήνυμα που τους στέλνουμε είναι ηχηρό:
Στην Ελλάδα η Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται.
Είμαι σίγουρη πως οι Αστυνομικές Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη Ελλάδα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass