Συνταξιούχος μήνυσε γραφείο γνωριμιών

ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗ - ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΩΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2022 14:06

Μία υπάλληλο Γραφείου Γνωριμιών μήνυσε 67χρονος συνταξιούχος καταγγέλλοντάς τη για εξαπάτηση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.


Ο συνταξιούχος Λαρισαίος απευθύνθηκε στο Γραφείο προκειμένου να συνάψει σχέση με γυναίκα, ενώ μετά από διαπραγμάτευση για την αμοιβή πλήρωσε προκαταβολή και θα εξοφλούσε το υπόλοιπο της αμοιβής μετά τη συνάντηση. Ωστόσο, στο ραντεβού που -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- δόθηκε κατακαλόκαιρο στην Καρδίτσα, δεν προσήλθε καμία γυναίκα όπως του είχαν υποσχεθεί, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα. Ο ευκολόπιστος Λαρισαίος μετά από ημέρες μήνυσε τη γυναίκα – υπάλληλο του Γραφείου, ζητώντας την ποινική της δίωξη, με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας να διερευνά τη βασιμότητα των καταγγελλομένων.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο 67χρονος με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια ζεις μόνος του, απευθύνθηκε σε Γραφείο Γνωριμιών της Λάρισας προκειμένου να τον βοηθήσει στο να συνάψει σχέση με γυναίκα.
Η υπάλληλος του Γραφείου προσφέρθηκε να βοηθήσει τον συνταξιούχο, ρωτώντας μάλιστα και τι ηλικία θα προτιμούσε ο ίδιος «να έχουν οι γυναίκες» με τις οποίες θα τον έφερνε σε επαφή. Η υπάλληλος σημείωσε ότι η αμοιβή θα ανερχόταν στα 600 ευρώ, με τον 67χρονο να δηλώνει πως του φάνηκαν «πάρα πολλά τα χρήματα» και να αντιπροτείνει η αμοιβή του Γραφείου να πέσει στα 400 ευρώ.
Υπάλληλος και συνταξιούχος φέρεται πως συμφώνησαν στα 400 ευρώ και στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, ο 67χρονος κατέβαλε το ποσό των 300 ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα 100 ευρώ, θα τα κατέβαλε μετά τη συνάντηση με τις υποψήφιες γυναίκες.
Ο 67χρονος δεν έλαβε απόδειξη για τα καταβληθέντα 300 ευρώ, ενώ η υπάλληλος τού δήλωσε ότι θα τον φέρει σε επαφή με 3 γυναίκες. Οι ημέρες περνούσαν και ο 67χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Γραφείο Γνωριμιών, όπου ο υπάλληλος φέρεται να του είπε πως, τελικά, θα κλείσει ραντεβού με δύο γυναίκες αντί τριών, όπως αρχικά είχε δεσμευθεί, γιατί το χρηματικό ποσό που κατέβαλε ο συνταξιούχος δεν ήταν αρκετό.
Τελικά το πρώτο ραντεβού με την υποψήφια γυναίκα ορίστηκε για τον περασμένο Αύγουστο στην Καρδίτσα, με τον 67χρονο να μεταβαίνει καλοκαιριάτικα στη γειτονική πόλη, ραντεβού στο οποίο δεν προσήλθε καμία γυναίκα. Έτσι αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος της υπαλλήλου του Γραφείου Γνωριμιών της Λάρισας.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass