Πυλώνας ιστορίας και ενημέρωσης

*ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ *ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2022 8:05

Κάτι μεγαλύτερο από μια εφημερίδα, κάτι ευρύτερο από σχέση ενημερωτικού μέσου κι αναγνώστη. Η «Ε» κλείνει σήμερα έναν αιώνα ζωής, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να «περηφανεύεται» για τη διαχρονική και άρρηκτη σχέση της με τους αναγνώστες και την κοινωνία της Λάρισας, μια σχέση ειλικρινή, αμφίδρομη και αμοιβαίου σεβασμού.

Μια σχέση ώσμωσης και αλληλοτροφοδότησης εδώ και έναν αιώνα. Έναν αιώνα που αταλάντευτα και με προσήλωση υπηρετεί τη δημοσιογραφία αντικειμενικά, με νηφαλιότητα και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες της δεοντολογίας, επιλέγοντας τη φωνή της κοινής λογικής, της συναίνεσης και της ψυχραιμίας. Έναν αιώνα που το αποτύπωμά της έχει χαραχτεί βαθιά στα χώματα αυτού του τόπου.
Σήμερα Πέμπτη, ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου, η Διεύθυνση και το προσωπικό της «Ε» θα δεχτούν επισκέψεις φίλων και αναγνωστών στα γραφεία της εφημερίδας, στον πεζόδρομο της Παπασταύρου και φυσικά θα τηρηθεί η παράδοση κερνώντας ζεστούς λουκουμάδες. Ένα «αντίδωρο» για την πολύχρονη εμπιστοσύνη και ένα μικρό δείγμα των οφειλόμενων ευχαριστιών της οικογένειας της «Ε» προς το αναγνωστικό κοινό. Επίσης μη χάσετε σήμερα τη συλλεκτική έκδοση «100 χρόνια “Ελευθερία”», η οποία φέρνει για πρώτη φορά στο φως ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού αρχείου της εφημερίδας. Γεφυρώνοντας τον έντυπο με τον ψηφιακό κόσμο, η έκδοση ενσωματώνει τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, ζωντανεύοντας σε κινητό, τάμπλετ και υπολογιστή, το μακρινό, αλλά και το πρόσφατο παρελθόν της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass