Αιχμές Κέλλα για δηλώσεις Ζ. Μακρή

«ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2022 15:00

Για απολύτως δίκαιο αίτημα του οργανισμού των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου για εξεύρεση λύσης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την αδιάλλακτη στάση της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή και τις δηλώσεις της περί «δικαίωσης».

Αναλυτικότερα, αναφέρει στην ανακοίνωσή του τα εξής: «Η παιδεία και η σχολική εκπαίδευση είναι θεμέλια της κοινωνίας μας, τα οποία η Μαίρη Ράπτου υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και αγάπη για τον τόπο μας σε όλη της τη ζωή. Η απώλειά της είναι μεγάλη για την πόλη μας και τον κόσμο της εκπαίδευσης. Το γεγονός ότι η αγαπητή σε όλους μας Δεσποινίς Μαίρη “έφυγε” σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου, τα οποία η ίδια “έχτισε” με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά, μας θλίβει ιδιαίτερα. Ευελπιστώ πως η παρακαταθήκη της θα παραμείνει ζωντανή. Στο πλαίσιο αυτό θεωρώ απόλυτα δίκαιο το αίτημα σύσσωμου του οργανισμού των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου για εξεύρεση λύσης, έστω και την ύστατη στιγμή, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ομαλή σχολική χρονιά. Αντ’ αυτού, θλίβομαι ιδιαίτερα για δηλώσεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, “περί δικαίωσης” για το κλείσιμο του σχολείου, τη στιγμή, μάλιστα, που διχάζεται η κοινωνία της πόλης της Λάρισας. Πέρα και πάνω, όμως, από προθεσμίες και φακέλους, είναι τα παιδιά μας και η ηρεμία στις ψυχές τους… Το οφείλουμε στη μνήμη της Μαίρης Ράπτου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass