«Εφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Τύμπας

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ Ο ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2022 15:00

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Έφυγε χθες από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρό θέμα υγείας σε ηλικία 60 ετών,

ο δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός παράταξης του Δήμου Φαρσάλων Κώστας Τύμπας. Ο εκλιπών διετέλεσε την περασμένη θητεία αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, συμμετέχοντας ως ο τελευταίος εκλεγμένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τα Φάρσαλα, με την παράταξη του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα. Υπήρξε ενεργός πολιτικά συμμετέχοντας επί σειρά ετών, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και παλαιότερα για δύο θητείες ως δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Ενιπέα. Ακόμα συμμετείχε ως αθλητικός παράγοντας στον «Σταυραετό» στην ομάδα του χωριού του, στον Σταυρό Φαρσάλων. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Καλλιόπη, τον γιο του Χρήστο και τη μητέρα του Φανή.


ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην έκτακτη συνεδρίασή του της 25ης Φεβρουαρίου 2022, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τον θάνατο του πρώην αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Τύμπα, αποφασίζει ομόφωνα: Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Να καταθέσει στεφάνι. Να παραστεί εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου στην κηδεία.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του δημοτικού συμβούλου Φαρσάλων, Κώστα Τύμπα, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. «Με θλίψη υποδεχθήκαμε την είδηση του θανάτου του Κώστα Τύμπα, ενός ανθρώπου που διέγραψε μία σημαντική πορεία ζωής στα κοινά. Ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, ως περιφερειακός σύμβουλος εκπροσωπώντας ολόκληρη την επαρχία μας, αλλά και ως άνθρωπος που αγάπησε και προσέφερε στον αθλητισμό. Ο Κώστας Τύμπας με εργατικότητα και αφοσίωση έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για την κοινωνία και αφήνει πίσω του μία σημαντική παρακαταθήκη για τα Φάρσαλα. Το Δημοτικό μας Συμβούλιο θα είναι φτωχότερο χωρίς την παρουσία του. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του». Ο μοναδικός εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων της παράταξής του, Γιάννης Γκέβρος, σημείωσε: «Αντίο φίλε Κώστα... Η ανιδιοτέλεια, η προσφορά και η αγάπη σου για τον τόπο μας θα είναι οδηγός για τις επόμενες γενιές... Η απώλειά σου και το κενό που αφήνεις τεράστιο για την επαρχία μας. Καλό ταξίδι!». Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής και η Τ.Ο. Φαρσάλων σε συλλυπητήριά ανακοίνωση που εξέδωσαν έγραφαν: «Ο σύντροφος Κώστας ήταν ένας άνθρωπος της πρώτης γραμμής, υπηρέτησε μέχρι την τελευταία στιγμή με σύνεση και αξιοπρέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση και τη Μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, όπου και αν του ζητήθηκε. Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής και η Τ.Ο. Φαρσάλων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι σύντροφε Κώστα». Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10:15 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Δεμερλιώτισσας στον Σταυρό Φαρσάλων.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass