Η βασιλόπιτα της «ΑΕΝΟΛ»

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2022 17:00

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Αναπτυξιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης «ΑΕΝΟΛ ΑΕ», έγινε προ ημερών στην αίθουσα συσκέψεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, της Ε.Δ.Π. LEADER και του προσωπικού.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ελευθέριος Φουρκιώτης ανέφερε: «Η χρονιά που έφυγε ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά με μεγάλες αλλαγές για την ΑΕΝΟΛ ΑΕ με κορυφαία τη μετατροπή της σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας θεσμός που δίνει μία άλλη δυναμική στην εταιρεία καθώς ενισχύει τις συνέργειες και τις συνεργασίες τόσο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο με τους άλλους Δήμους μετόχους της. Εύχομαι σε όλους Υγεία με την ελπίδα και την προσδοκία η εταιρεία να παίξει σύντομα πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Τυχερή της εκδήλωσης η αντιδήμαρχος Ελασσόνας Φρόσω Καρκαβανίδου - μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΝΟΛ ΑΕ - που κέρδισε το φλουρί και ένα συμβολικό δώρο. Στην εκδήλωση παρέστησαν η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας και ο πρόεδρος του δικτύου «Περραιβία» Κων. Σκριάπας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass