Θέατρο και φιλανθρωπία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-Λ.Τ. ΛΙΒΑΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 14:50

Με χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση και πολλές φιλανθρωπικές δράσεις κλείνει το 2021 για το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Λιβαδίου.


Οι μαθητές της Β' Γυμνασίου με υπεύθυνη καθηγήτρια τη φιλόλογο κ. Μαρία Καπετάνου ανέβασαν την παράσταση: «SANTA ΧΙΟΝΙΑ». Η προετοιμασία της παράστασης έφερε κοντά τους μαθητές -απαραίτητο μετά από το μεγάλο διάστημα καραντίνας που ζήσαμε-, τους άφησε αλησμόνητες εμπειρίες και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους τις παρακολούθησαν.
Οι μαθητές της Α' και Β’ Λυκείου διοργάνωσαν φιλανθρωπικό bazaar με πρωτότυπες κατασκευές και γλυκά. Τις κατασκευές επιμελήθηκαν οι μαθητές της Β' Λυκείου ξετυλίγοντας το ταλέντο τους, εντυπωσιάζοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς και αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία και η διάθεση για προσφορά πάντα επιβραβεύεται. Την προετοιμασία των γλυκισμάτων ανέλαβαν οι μαθητές της Α' Λυκείου υπό την καθοδήγηση της κ. Μπασδέκη Αρετής, που μετέφερε την εμπειρία της στους μαθητές δημιουργώντας γευστικά αριστουργήματα.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε από το bazaar θα διατεθεί στην οργάνωση «ΦΛΟΓΑ-Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και σε άλλες φιλανθρωπικές δράσεις. Συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας μεγάλες ποσότητες προϊόντων για το «Χαμόγελο του παιδιού» και μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass