Δράσεις για πρόσφυγες στη Λάρισα

Στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 15:30

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του προγράμματος «MILE» που διοργάνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-Ερευνητική Ομάδα DAISSy στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Δήμο Λαρισαίων και συγκεκριμένα με την Αντιδημαρχία Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» στο πλαίσιο του προγράμματος «Λάρισα-Πόλη που μαθαίνει», καθώς επίσης με τη ΔΗΚΕΛ και το πρόγραμμα «ESTIA 2021».


Εντός του Νοεμβρίου 2021 οργανώθηκαν τέσσερα προγράμματα κατάρτισης για πρόσφυγες/-ισσες και μετανάστες/-τριες, με αντικείμενο «Επικοινωνία στα Ελληνικά», στο Πολιτιστικό Κέντρο και ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Λαρισαίων.
Τα προγράμματα απευθύνονταν σε ενήλικες άντρες και γυναίκες πρόσφυγες/-ισσες ή μετανάστες/-τριες και εντάσσονται στο χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ε.Ε. έργο «MILE» (Migrants Integration in the Labour market in Europe). Πραγματοποιήθηκε, επίσης, και σύντομο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης για έξι ωφελούμενους πρόσφυγες/-ισσες του προγράμματος «ESTIA 2021».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass