Ετοιμάζονται οι Αγιώτες μηλοπαραγωγοί για τη διαμαρτυρία τους στην Αθήνα

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 15:54
Από την πρόσφατη διαμαρτυρία των μηλοπαραγωγών στην Αγιά Από την πρόσφατη διαμαρτυρία των μηλοπαραγωγών στην Αγιά

Πληροφορίες για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουν στην Αθήνα μεθαύριο 2 Δεκεμβρίου οι μηλοπαραγωγοί του νομού, κυρίως από την επαρχία Αγιάς, έδωσαν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες, ο πρόεδρος της

Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας και εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων της επαρχίας Αγιάς. Όπως ανέφεραν «έχουν ήδη ναυλωθεί δύο λεωφορεία, παρά το αυξημένο κόστος μετάβασης στην πρωτεύουσα, ενώ στη διαμαρτυρία αυτή θα συμμετέχουν και μηλοπαραγωγοί από τους Αγροτικούς Συλλόγους Ζαγοράς, Μακρυράχης, Πουρί στο Πήλιο, αλλά κι από Πέλλα, Καστοριά και Κοζάνη. Εκκρεμεί το αίτημά τους για συνάντηση με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό, καθώς ο ίδιος νοσεί από κορονοϊό και το πιθανότερο είναι να συναντηθούν με τον υφυπουργό κ. Στύλιο ή με τον κ. Νίκο Κωστακόπουλου, δ/ντη στο ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού. Βασικό αίτημα να μην κοπεί η συνδεδεμένη ενίσχυση στα μήλα, καθώς μια τέτοια εξέλιξη, μετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις καιρικές συνθήκες, την αύξηση του κόστους παραγωγής και τις συνθήκες που δημιούργησε ο κορονοϊός, θα ήταν ταφόπλακα για την παραγωγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass