Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 12:00

Νέες αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων του Κιλελέρ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Θ. ΜΟΥΣΙΟΥ

Με επιστολή που κοινοποίησαν χθες στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ζαχαριάς και Φάνης Νανούλης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ενωμένο Κιλελέρ» και την

ανεξαρτητοποίησή τους. Μάλιστα οι δύο σύμβουλοι γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους και από τα εκλεγμένα όργανα στα οποία μετέχουν, όπως Οικονομική Επιτροπή, ΔΕΥΑΚ κ.λπ. Η νέα ανεξαρτητοποίηση των δύο συμβούλων θέτει ουσιαστικά θέμα ηγεσίας στην παράταξη του Θανάση Μούσιου, καθώς από αυτήν έχουν αποχωρήσει συνολικά πέντε σύμβουλοι (Ακριβούλης, Χατζούλης, Καρυούδης, Ζαχαριάς, Νανούλης), ενώ έχουν απομείνει άλλοι πέντε. Βέβαια η ομάδα των ανεξάρτητων συμβούλων αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις...

 

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (μέλος ΕΕΔΥΕ), με την ευκαιρία της 29ης Νοέμβρη που έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για πατρίδα ελεύθερη, κυρίαρχη κι ανεξάρτητη.
Καταγγέλλει ότι: «Καθημερινά οι ζωές χιλιάδων Παλαιστινίων συνθλίβονται στις μυλόπετρες των ανταγωνισμών ανάμεσα στις ΗΠΑ, την ΕΕ, με την Κίνα και τη Ρωσία, που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης απαιτώντας:
Τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και των συνεπειών της.
Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967.
Το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.
Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές».

 

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Ιερώνυμου

Σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 19:30, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα πραγματοποιήσει το εσπερινό του κήρυγμα στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης και θα τελέσει την εις Διάκονο χειροτονία του κ. Ιωάννου Ζαχαράκη. Στις 4 μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ιτέας. Στις 6 μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου το πρωί, θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο χειροτονία του κ. Ιωάννου Ζαχαράκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass