Καταδικάζουν τις επιθέσεις του Ισραήλ στους Παλαιστίνιους

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η Ενωση Γυναικών

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2021 16:20

Το παράρτημα Λάρισας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι απόγονοι και φίλοι της Αντίστασης και του ΔΣΕ «καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις δολοφονικές επιθέσεις του κράτους του Ισραήλ κατά αμάχων και παιδιών του πολύπαθου λαού της Παλαιστίνης που ξεκίνησαν με τη βάρβαρη εισβολή ισραηλινών δυνάμεων καταστολής στο τέμενος Αλ Ακσά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ».


Σημειώνουν ότι: «Οι Παλαιστίνιοι υπερασπίζονται τα απαράγραπτα ιστορικά καταξιωμένα δικαιώματά τους να αποκτήσουν δική τους πατρίδα. Το κράτος του Ισραήλ, παράνομα, επιχειρεί να κατεδαφίσει τα σπίτια των Παλαιστινίων για να επεκτείνει τους παράνομους εβραϊκούς εποικισμούς. Αέρα στα πανιά του κράτους του Ισραήλ δίνουν οι ΗΠΑ που, κατά παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, αναγνώρισαν ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ, και οι ισχυρές χώρες της ΕΕ που συνεργάζονται με το κράτος του Ισραήλ και ανέχονται τις παραβιάσεις της ισραηλινής κυβέρνησης, ενώ υποκριτικά εκφράζουν, δήθεν, την ανησυχία τους για τις συνέπειες των πράξεών της».
Τέλος, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής «στην πορεία της ΕΕΔΥΕ παράρτημα Λάρισας, στις 23 Μάη και ώρα 6.30 μ.μ., στην πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας».

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επίσης, η Ένωση Γυναικών Λάρισα (μέλος ΟΓΕ) «καταδικάζει τη νέα βάρβαρη επίθεση των Ισραηλινών δυνάμεων ενάντια στους Παλαιστίνιους αγωνιστές που διαδήλωναν σε περιοχές της Ανατολικής Ιερουσαλήμ που παράνομα καταπατά το Ισραήλ από το 1967» και σημειώνει: «Είμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού στον αγώνα του για να σταματήσει η ισραηλινή κατοχή και ο εποικισμός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass