Εργα αγροτικής οδοποιίας στον Τύρναβο

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι. ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2021 15:08

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Ένα σημαντικό έργο που αφορά τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο του Δήμου Τυρνάβου

υπέγραψε χθες ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Κόκουρας. Πρόκειται για τη σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και του ανάδοχου εργολάβου για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Τυρνάβου», προϋπολογισμού 232.649 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο θα εκτελεστεί μέσα σε προθεσμία έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση της υποδομής 3 υφιστάμενων αγροτικών οδών συνολικού μήκους 7.400 μ. Η πρώτη μήκους 4.800 μ. βρίσκεται στην κτηματική περιοχή Τυρνάβου-Αμπελώνα, η δεύτερη μήκους 1.100 μ. βρίσκεται στην κτηματική περιοχή Τυρνάβου και η τρίτη μήκους 1.500 μ. βρίσκεται στην κτηματική περιοχή Τυρνάβου.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Μιλώντας χθες στην «Ε», ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ανέφερε πως: «Όπως δήλωσα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, ο Δήμος έχει συνέχεια. Έτσι σήμερα προχωρήσαμε στην υπογραφή της σύμβασης ενός σημαντικότατου και απαραίτητου έργου για την περιοχή μας και τον πρωτογενή τομέα, το οποίο ευελπιστούμε να έχει παραδοθεί μέχρι αρχές καλοκαιριού. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, με απτά έργα και μετρήσιμα αποτελέσματα». Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, Γ. Σακούτσιος, ο πολιτικός μηχανικός, ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρ. Παληός, στελέχη της αρμόδιας Υπηρεσίας και ο ανάδοχος του έργου Αδάμου Ιάσων, νόμιμος εκπρόσωπος της Εταιρείας ΑΔΑΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΑΤΕΒΕ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass